Poppodium Muziekgieterij en label V2 Records gaan samenwerking aan

Muziekgieterij
Poppodium Muziekgieterij en label V2 Records gaan samenwerking aan
Door RobZ op 21 februari 2022 - 12:06 Poppodium Muziekgieterij en platenlabel V2 records kondigen vandaag een samenwerking aan.
Ze gaan jong talent ondersteunen bij het opnemen en promoten van nieuwe muziek. Muziekgieterij in Maastricht heeft naast de faciliteiten voor concerten, events en festivals ook een productiehuis. Met de beschikking over repetitieruimtes en een professionele opnamestudio is het productiehuis-team altijd op zoek naar nieuw talent.

Belgisch indie-talent Jens Rubens zal met zijn Stoop Kid de eerste artiest zijn die zijn nieuwe studio album in maart bij Muziekgieterij gaat opnemen in deze nieuwe constructie.

Muziekgieterij-directeur Wim Smeets: “Ik vind het belangrijk dat beginnende artiesten, in deze moeilijke tijden, op een professionele manier een nieuw album kunnen opnemen. Muziekgieterij wil beginnende artiesten een laagdrempelige start van hun carrière bieden. Uiteindelijk staan die artiesten wellicht op ons jaarlijks festival Bruis.”

V2 Records-directeur Tom Willinck: “Voor beginnende artiesten zijn de studiokosten vaak onbetaalbaar en dan moet de promotie ook nog geregeld worden. Het realiseren van nieuwe opnames via deze nieuwe constructie met Muziekgieterij in combinatie met het verzorgen van de promotie is al langer een grote wens van mij.”


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggoDomelogo

PROGRAMMA THE TRIBUTE - LIVE IN CONCERT IN ZIGGO...Een uur lang optreden voor een uitzinnig publiek in een bomvol Ziggo Dome:...

The Brother Brothers

TWEELINGBROERS THE BROTHER BROTHERS OP TOUR DOOR... The Brother Brothers geven op 1, 17 en 18 september concerten in Nederland....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.