Tweelingbroers The Brother Brothers op tour door Nederland en België

The Brother Brothers
Tweelingbroers The Brother Brothers op tour door Nederland en België
Door chloetzintzoglou op 21 februari 2022 - 11:38 The Brother Brothers geven op 1, 17 en 18 september concerten in Nederland. In België zijn ze 16 september te zien. Het folkduo komt uit Brooklyn, New York. Adam en David Moss hebben een individuele carrière tot ze in 2017 'The Brother Brothers' duo vormen. Samen brengen ze hetzelfde jaar hun EP genaamd Tugboats uit. In het proces gaan ze een contract aan met een platenlabel.

De Moss Brothers beginnen hun muziek carrière op snaarinstrumenten. Adam speelt op de viool en David op de cello. David speelt in de band 'Blue Hit' na hij zijn 'cello performance degree' heeft behaald. Ondertussen speelt zijn broer op de viool terwijl David de gitaar leert spelen. Ook Adam heeft in een band gespeeld. Zo was hij te horen in 'Session Americana' en 'The Defibulators'.

De voorverkoop van de tickets zijn begonnen. Koop hier je tickets voor de concerten van 1, 17 en 18 september in Nederland of voor 16 september in België. Tickets kosten rond de 17 euro.

01-09-2022 - The Brother Brothers - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
16-09-2022 - The Brother Brothers - GC De Wildeman, Herent (tickets)
17-09-2022 - The Brother Brothers - Metropool, Hengelo (tickets)
18-09-2022 - The Brother Brothers - Paradiso, Amsterdam (tickets)



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Muziekgieterij news

POPPODIUM MUZIEKGIETERIJ EN LABEL V2 RECORDS GAAN...Poppodium Muziekgieterij en platenlabel V2 records kondigen vandaag een...

Snarky Puppy

SNARKY PUPPY TREEDT NA DRIE JAAR WEER OP IN NEDERLAND Snarky Puppy, opgericht door bassist en hoofdcomponist Michael League, is een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.