Status Quo in november naar 013

Status Quo
Status Quo in november naar 013
Door melissavkoldam op 11 februari 2022 - 11:41 Weinig rockbands kunnen terugkijken op zo'n langdurige en rijke carrière als Status Quo. De Britse rockmachine werd opgericht in de jaren zestig en kreeg in de jaren zeventig ongekend succes met hits als 'Whatever You Want', 'Rockin All Over The World' en 'In The Army Now'.

In november komt de band naar het Tilburgse 013 om de zaal plat te spelen. Tickets gaan in de verkoop op zaterdag 12 februari om 10:00 uur. Eent ticket voor Status Quo in 013 scoor je hier. Voor een kaartje ben je €58,40 kwijt.

De absolute hoogtijdagen van Status Quo lagen ongetwijfeld in de jaren zeventig, maar Status Quo heeft live altijd garant gestaan voor grote feestfestijnen. Wat wil je ook, met zoveel hits. In Nederland zijn de Britten nog steeds graag geziene gasten en verkopen ze zonder al te veel moeite grote zalen uit.

In september staat de band ook in Ancienne Belgique. Daarvoor zijn ook nog tickets te koop.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



DJIsisnews

DJ ISIS VIERT 30 JAAR ALS ARTIEST MET OPTREDEN IN...Dj Isis is een Nederlandse dj en producer. Niet alleen in Nederland is ze...

carre

SCAPINO BALLET GAAT SAMENWERKING MET BLAUDZUN AAN,... Koninklijk Theater Carré en Scapino Ballet presenteren: Oscar, een hommage...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.