Royal Park Live voegt Miss Montreal samen met Suzan & Freek toe aan concertreeks

Miss Montreal
Royal Park Live voegt Miss Montreal samen met Suzan & Freek toe aan concertreeks
Door melissavkoldam op 10 februari 2022 - 13:50 Royal Park Live is een reeks koninklijke zomeravondconcerten op een bijzonder locatie: de tuin van Paleis Soestdijk te Baarn.
Sinds 2016 vinden hier concerten plaats in de eerste weken van juli. Zowel internationale als nationale artiesten beleven op Royal Park Live een bijzondere avonden in royale setting. Concerten van o.a. De Dijk, Van Morrison, Jamie Cullum, Nile Rodgers & CHIC, Racoon en Robert Plant & Alison Kraus waren al bevestigd.

Vandaag is er een nieuw concert aan de reeks toegevoegd. Op vrijdag 1 juli zal Miss Montreal samen met Suzan & Freek optreden in de tuin van Paleis Soestdijk. De muzikale klik tussen de artiesten gaat ver terug. Suzan & Freek en Miss Montreal speelden in het verleden al veel samen en nadat ze te zien waren in de afleveringen van ‘Beste Zangers’ werd nogmaals duidelijk dat ze goed op elkaar ingespeeld zijn. Samen schreven ze het liedje ‘Alles’, dat Miss Montreal vorig jaar uitbracht als single.

Tickets voor dit concert gaan maandag in de verkoop om 10:00 uur. Kosten voor een kaartje zijn voor staanplaatsen €39,95 en voor zitplaatsen €44,95. Een ticket voor Royal Park live met Suzan & Freek en Miss Montreal koop je hier.

Wil je een seintje krijgen als de kaartverkoop begint?
Meld je hier aan om een ticketreminder te ontvangen.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Grollo

CUBY + BLIZZARDS TRIBUTE-BAND GROLLO KONDIGT 8...GROLLO is de enige en daarmee ook de beste Cuby + Blizzards-tributeband van...

AmsterdamConcertgebouwnws

SOR MET EIGEN ORKEST NAAR HET CONCERTGEBOUW Rapper/producer/Maestro sor laat weten dat hij met een nieuw eigen orkest,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.