Hanson in juni naar Ancienne Belgique en Melkweg

Hanson
Hanson in juni naar Ancienne Belgique en Melkweg
Door melissavkoldam op 13 januari 2022 - 17:32 De gebroeders Hanson komen naar Brussel en Amsterdam. In 1997 veroverden ze de harten van jong en oud met hun megahit 'MmmBop’, een oorwurm die in maar liefst 27 landen op nummer 1 kwam te staan. Ondertussen zijn de broertjes Hanson helemaal volwassen en hebben ze een pop-rockrepertoire om u tegen te zeggen. In 2022 bestaan ze 30 jaar en dat vieren ze graag met hun fans tijdens de Red Green Blue tour.

Op 23 juni staat de band in Ancienne Belgique en een dag later staan ze in de Melkweg. Kaarten zijn te koop vanaf donderdag 20 januari om 10:00 uur. Een ticket voor de AB kost €35 en voor de Melkweg ben je €40,25 kwijt.

Koop hier je ticket voor Hanson in Ancienne Belgique.
Koop hier je ticket voor Hanson in de Melkweg

De Hansonbroers richtten de band op jonge leeftijd al op in 1992. Isaac was toen 11, Taylor 9 en Zac pas 6 jaar oud. Door de jaren heen is hun sound volwassener geworden met de nodige dosis rock en pop. In 2021 nam hun muzikale carrière een nieuwe wending met hun laatste studioproject 'Against The World’.

Op 20 mei 2022 releaset Hanson ter gelegenheid van hun 30-jarig bestaan hun nieuwste album 'Red Green Blue’. Elke kleur van het album staat symbool voor de unieke creatieve stem van elke broer, met een derde van het album dat werd geschreven en geproducet door één deel van Hanson: 'Red’ staat voor Taylor, 'Green’ voor Isaac en 'Blue’ voor Zac.

Wil je een seintje krijgen als de kaartverkoop begint?
Schrijf je hier in om een reminder te ontvangen voor Hanson in Ancienne Belgique.

Schrijf je hier in om een reminder te ontvangen voor Hanson in de Melkweg.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Hanson in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Hanson
KIES TICKET
do 23 jun
Hanson
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 35,00 - 36,00
vr 24 jun
Hanson
Melkweg, Amsterdam
€ 40,25
Melkweg nieuwe logo

BEACHDOG IN APRIL EN MEI OP TOUR DOOR NEDERLANDTerwijl de wereld in de fik stond heeft Beachdog z'n best gedaan om toffe...

Vrienden Van Amstel 2012

VRIENDEN VAN AMSTEL LATEN IN TALKSHOW BEAU ALSNOG... Talkshow Beau wordt vanavond uitgezonden vanuit de Ahoy in Rotterdam. Dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.