Monster Magnet in juni naar Metropool en Effenaar

Monster Magnet
Monster Magnet in juni naar Metropool en Effenaar
Door melissavkoldam op 15 november 2021 - 11:24 Al meer dan 30 jaar kan Dave Wyndorf zijn psychedlische rock ’n roll sound en leefstijl kwijt in Monster Magnet. Dit leverde singles op als ''Space Lord'', ''Powertrip'' en ''Negasonic Teenage Warhead'' op die de boeken in gaan als cultklassiekers.

En volgend jaar kan je deze singles weer live meemaken. Monster Magnet staat op donderdag 16 juni in het Metropool in Enschede en op woensdag 22 juni in de Effenaar in Eindhoven, waar ook band Saint-Agnes meekomt. Kaarten zijn al te koop.
Een kaartje voor Monster Magnet in het Metropool kost €27,50 en een kaartje voor Monster Magnet in de Effenaar €32,50.

Monster Magnet kwam net als alle andere bands plotsklaps thuis te zitten begin 2020. Maar wat doet een band die letterlijk en figuurlijk leeft van het touren dan? Op de bank het nieuws gaan zitten volgen? 'Ons niet gezien', dacht Dave, 'we gaan een bunker record opnemen!' Het resultaat werd "A Better Dystopia", een verzameling covers uit een all-time-favorites playlist van de band.

Ook staat de band op 18 juni op Graspop in België en op 26 juni op Hellfest in Frankrijk.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona virus

STRENGERE CORONA-MAATREGELEN: NIET MEER STAAN,...Afgelopen vrijdag presenteerden Mark Rutte en Hugo de Jonge een nieuw pakket...

ziggoDomelogo

CONCERTREEKS KENSINGTON IN ZIGGO DOME GEANNULEERD Nadat afgelopen vrijdag bekend werd gemaakt dat Eloi, de leadzanger van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.