Deadmau5 geeft in juni 2022 exclusieve Nederlandse show in 013

Deadmau5
Deadmau5 geeft in juni 2022 exclusieve Nederlandse show in 013
Door melissavkoldam op 09 november 2021 - 12:19 Een van 's werelds bekendste elektronische muziek producers, deadmau5, komt naar 013 voor een exclusieve NL show met zijn Cube V3 tour. Als je Joel Zimmerman op straat tegenkomt zul je hem waarschijnlijk niet herkennen, maar als zijn oversized "mau5head" masker tevoorschijn komt gaat er wel een belletje rinkelen. Het vermogen van de GRAMMY-genomineerde artiest om de grenzen van zijn talent te verleggen groeit net zo snel als zijn fanbase, die op social media bijna 15 miljoen fans telt.

Op maandag 13 juni komt deadmau5 naar Tilburg. Kaartjes voor deze show kosten €49,39 en gaan op 11 november om 10:00 uur in de verkoop. Kaarten voor Deadmau5 in 013 koop je hier.

Of hij een house hit dropt met Wolfgang Gartner of de studio induikt met The Neptunes (Pharrell Williams & Chad Hugo), al sinds 2006 weet de Canadese producer hoe hij de ene na de andere banger de wereld in moet slingeren.

Kaartverkoop niet missen?
Schrijf je hier in en ontvang een reminder in je mailbox.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Merleyn news

ROTTERDAMSE BAND LEWSBERG OP TOUR DOOR NEDERLAND MET...In maart gaat de Rotterdamse band Lewsberg touren door Nederland, waarbij...

ziggoDomelogo

PACESHIFTERS VERZORGEN VOORPROGRAMMA KENSINGTON IN... Zojuist werd bekend dat de rockband Paceshifters Kensington komt supporten...

REACTIES

Avatar romy74
wo 10 nov 2021 13:00

romy74 nice probeer ik bij te zijn.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.