Paceshifters verzorgen voorprogramma Kensington in Ziggo Dome

Paceshifters
Paceshifters verzorgen voorprogramma Kensington in Ziggo Dome
Door melissavkoldam op 09 november 2021 - 11:06 Zojuist werd bekend dat de rockband Paceshifters Kensington komt supporten op 2,3 en 4 december in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Paceshifters werd opgericht in juni 2008, en in april 2009 bracht de band een split-ep uit met hun Amerikaanse 'helden' Supersuckers. In november van 2009 volgde een eigen single met videoclip, I Don’t Listen, die ze opnamen met Peter van Elderen van Peter Pan Speedrock. Naar aanleiding hiervan traden zij op in het VARA-televisieprogramma De Wereld Draait Door.

In 2010 bracht Paceshifters de eerste cd uit, One For The Road, bij het label Suburban Records. Datzelfde jaar trad de band onder meer op tijdens het Zwarte Cross-festival en in 2011 op Eurosonic. In juli 2011 begon de band aan de preproductie van hun tweede album.

Fast forward naar 2020. Het wat stil rondom de band, omdat ze zich op andere dingen wilden focussen en er geen optredens mogelijk waren. Maar blijkbaar heeft de band niet stilgezeten, want op 3 september van dit jaar kwam hun vijfde album 'Brand New Plan' uit.

Sinds 2015 heeft Kensington verscheidene concertreeksen in de Ziggo Dome gedaan. De reeks van vorig jaar is verschoven naar dit jaar en is al volledig uitverkocht. Band Waltzburg deed in 2019 in het voorprogramma.

De concerten:
02-12-2021 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
03-12-2021 - Ziggo Dome, Amsterdam (uitverkocht)
04-12-2021 - Ziggo Dome, Amsterdam (uitverkocht)




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



013tilburgklein1

DEADMAU5 GEEFT IN JUNI 2022 EXCLUSIEVE NEDERLANDSE...Een van 's werelds bekendste elektronische muziek producers, deadmau5 , komt...

Maaike Ouboter

MAAIKE OUBOTER EN ERIC CORTON OP THEATERTOUR MET... ' Harnas van Glas ' heet de show van Maaike Ouboter en Eric Corton . De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.