Guus Meeuwis in 2022 terug in Philips Stadion met Groots met een zachte G concertreeks

Guus Meeuwis
Guus Meeuwis in 2022 terug in Philips Stadion met Groots met een zachte G concertreeks
Door melissavkoldam op 09 november 2021 - 10:31 Groots met een zachte G met Guus Meeuwis is elk jaar vaste prik in het Philips Stadion. Echter vinden dit jaar de concerten eenmalig plaats in Ahoy Rotterdam, maar in 2022 keert het evenement terug naar zijn vaste plek in het Philips Stadion in Eindhoven.

Twee zomers niet kunnen optreden in het stadion, maar we geven het niet op. Drie keer is scheepsrecht! Volgend jaar juni gaan we eindelijk die vijftiende editie van Groots met een zachte G in mijn geliefde stadion spelen. Ik beloof dat we met deze shows alles wat we zo gemist hebben dubbel en dwars gaan inhalen en er met zijn allen één Groots feest van maken!”, aldus Guus.

Groots met een zachte G zal in 2022 plaatsvinden op 10, 11 en 12 juni. De kaartverkoop begint op 12 november om 10:00 uur. Via onderstaande links zijn kaarten te bestellen.

De concerten:
10-06-2022 - Philips Stadion, Eindhoven (tickets)
11-06-2022 - Philips Stadion, Eindhoven (tickets)
12-06-2022 - Philips Stadion, Eindhoven (tickets)




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Maaike Ouboter

MAAIKE OUBOTER EN ERIC CORTON OP THEATERTOUR MET...' Harnas van Glas ' heet de show van Maaike Ouboter en Eric Corton . De...

placebonews.jpg

PLACEBO MET NIEUW ALBUM 'NEVER LET ME GO' NAAR ZIGGO... Volgend jaar komt de Britse rockband Placebo weer naar de lage landen....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.