concert: Groots met een zachte G in Philips Stadion op ZATERDAG 11 JUNI 2022

  • Guus Meeuwis
    Guus Meeuwis - 17/6 - Philips Stadion
    © Erik Luyten
  • Guus Meeuwis
    Guus Meeuwis - 26/3 - 013
    © Erik Luyten
ZA.
11 JUN
GROOTS MET EEN ZACHTE G 20:00 uur Philips Stadion, Eindhoven
2022
Hoofdprogramma Guus Meeuwis
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Groots met een zachte G in Philips Stadion
Tickets Groots met een zachte G:
za 11 jun
Philips Stadion, Eindhoven

EXTRA INFORMATIE

In juni 2022 staat Guus Meeuwis weer met zijn Groots met een zachte G stadionconcerten in het Philips Stadion in Eindhoven! Samen met de 35.000 bezoekers per concert zal hij het stadion als vanouds op zijn grondvesten laten schudden. De concerten vinden plaats op 10, 11 en 12 juni.

“Twee zomers niet kunnen optreden in het stadion, maar we geven het niet op. Drie keer is scheepsrecht! Volgend jaar juni gaan we eindelijk die vijftiende editie van Groots met een zachte G in mijn geliefde stadion spelen. Ik beloof dat we met deze shows alles wat we zo gemist hebben dubbel en dwars gaan inhalen en er met zijn allen één Groots feest van maken!”, aldus Guus.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Philips Stadion in Eindhoven. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Philips Stadion in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Groots met een zachte G in Philips Stadion plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Guus Meeuwis

Foto Guus Meeuwis te Bospop 2009 Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 17/6 - Philips Stadion Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - Groots met een zachte G winter editie - 1/12 - Ziggo Dome Foto Guus Meeuwis te Festyland 2011 Foto Guus Meeuwis te Pinkpop 2017 - Maandag Foto Guus Meeuwis te Indian Summer
 
Bekijk alle 234 foto's van Guus Meeuwis

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws