Suzan & Freek kondigen na Ziggo Dome ook groot concert in België aan

Suzan & Freek
Suzan & Freek kondigen na Ziggo Dome ook groot concert in België aan
Door melissavkoldam op 05 november 2021 - 11:11 Na hun doorbraak in 2019 met de hit ‘Als Het Avond Is’ zijn Suzan & Freek ook in Vlaanderen niet meer van de radio weg te denken. De carrière van het duo vertelt als een sprookje. Ze leren elkaar kennen op de middelbare school, worden verliefd en gaan samen muziek maken.

Vorige week kondigde het duo al aan in de Ziggo Dome te gaan spelen in op 23 april, daar is zelfs al een extra concert een dag later aan toegevoegd. Nu hebben ze bekend gemaakt op 8 oktober in de Belgische Lotto Arena te spelen.

Voor een kaartje ben je tussen de €34,11 en 60,99 kwijt. De kaartverkoop start op 10 november om 10:00 uur. Een ticket voor Suzan & Freek in de Lotto Arena koop je hier.

Ondertussen is hun tweede album ‘Dromen in Kleur’ uit met daarop de hits ‘Weg Van Jou’, ‘De Overkant’, ‘Goud’ en ‘Onderweg naar Later’.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AFAS Live

FRANZ FERDINAND MET 'HITS TO THE HEAD' TOUR LANGS...Franz Ferdinand kondigt vandaag Europese tourdata aan. Eerder deze week...

Paard

VLAAMSE SINGER-SONGWRITER MESKEREM MEES IN MAART EN... De Gentse Meskerem Mees won vorig jaar Humo's Rock Rally, werd rond de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.