concert: Suzan & Freek in Lotto Arena op ZATERDAG 08 OKTOBER 2022

  • Suzan & Freek
    Bierpop 2018
  • Suzan & Freek
    Tuckerville 2018
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
08 OKT
SUZAN & FREEK 20:00 uur Lotto Arena, Antwerpen
2022
Hoofdprogramma Suzan & Freek
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Suzan & Freek in Lotto Arena
Tickets Suzan & Freek:
za 08 okt
Lotto Arena, Antwerpen
€ 34,11 - 60,99

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Na hun doorbraak in 2019 met de hit ‘Als Het Avond Is’ zijn Suzan & Freek ook in Vlaanderen niet meer van de radio weg te denken. De carrière van het duo vertelt als een sprookje. Ze leren elkaar kennen op de middelbare school, worden verliefd en gaan samen muziek maken.

Debuutsingle ‘Als Het Avond Is’ verandert alles. Hun eerste echte ‘eigen’ nummer scoort zowel in Nederland als in Vlaanderen, net zoals de opvolger ‘Blauwe Dag’. Suzan en Freek zeggen hun baan op en gaan volop voor de muziek. Met succes. Uitverkochte tournees volgen, net als grote festivals en een prijswinnend debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Lotto Arena in Antwerpen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Lotto Arena in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Suzan & Freek in Lotto Arena plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Suzan & Freek

Foto Suzan & Freek te Appelpop 2019 Foto Suzan & Freek te Suzan & Freek - 23/04 - Ziggo Dome Foto Suzan & Freek te Suzan & Freek - 14/04 - Paradiso Foto Suzan & Freek te Paaspop Schijndel 2018 - Vrijdag Foto Suzan & Freek te Luxor Love - 10 jaar Luxor Live Foto Suzan & Freek te De Vrienden van Amstel Live 2020
 
Bekijk alle 94 foto's van Suzan & Freek

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws