The Opposites komt in 2022 weer samen voor concert in de Gashouder te Amsterdam

Opposites
The Opposites komt in 2022 weer samen voor concert in de Gashouder te Amsterdam
Door redactie op 19 oktober 2021 - 12:12 Goed nieuws voor fans van Willem en Big2, beide heren komen weer samen om als The Opposites op te treden. Dit optreden zal op 22 februari 2022 in de Amsterdamse Gashouder plaatsvinden.

The Opposites werden in de zeroes (en daarna) populair met hits als Fok Jou, Slaap, Dom, Lomp & Famous, Me Nikes, Broodje Bakpao, (samen met o.a. Gers Pardoel), Slapeloze Nachten, Hey DJ, Sukkel Voor De Liefde en Thunder.

Na alle successen en talloze festivaloptredens besloten beide heren voor een solo-carrière te gaan (waar Willem ook nog als presentator voor het inmiddels niet meer bestaande TMF te werk ging). Jaren later borrelt het echter weer op om samen op te treden, met zelfs een verrassingsoptreden tijdens Pinkpop!

Voor het concert in de Gashouder op 22 februari kunnen fans zich pre-registeren.


Music Meeting Festival news

MUSIC MEETING FESTIVAL ORGANISEERT CONCERTTOUR IN...Music Meeting Festival organiseert een concertreeks, nu de livesector...

Paradiso logo nieuw

KOREAANS-AMERIKAANSE POPARTIEST ERIC NAM NAAR LA... Eric Nam is een veelzijdige Koreaans-Amerikaanse popartiest, songwriter,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.