Koreaans-Amerikaanse popartiest Eric Nam naar La Madeleine en Paradiso

Eric Nam
Koreaans-Amerikaanse popartiest Eric Nam naar La Madeleine en Paradiso
Door melissavkoldam op 19 oktober 2021 - 11:48 Eric Nam is een veelzijdige Koreaans-Amerikaanse popartiest, songwriter, entertainer en tv-persoonlijkheid die zijn tijd verdeelt tussen Seoul en Los Angeles. Vooral zijn beroemdheid in Azië rijkt tot duizelingwekkende hoogtes; zo is hij uitgeroepen tot GQ Korea's Man of the Year en Forbes 30 Under 30 Asia. Hij is één van de meest toerende Aziatische soloartiesten ter wereld.

Met zijn wereldtournee 'There & Back Again' zal Eric Nam op 25 maart in La Madeleine staan en op 28 maart in Paradiso. Op 7 januari verschijnt het gelijknamige album. Kaartjes voor het concert gaan in de verkoop op vrijdag 22 oktober om 10:00. Kosten voor La Madeleine zijn onbekend, voor een kaartje in Paradiso ben je €42,50 kwijt.

Tickets voor Eric nam in La Madeleine koop je hier en
kaartjes voor Paradiso hier.

In 2014 bracht hij zijn eerste digitale single 'Ooh Ooh’ uit en stond hij op het uitverkochte Seoul Jazz Festival. In 2016 bracht Eric Nam samen met KOLAJ zijn eerste U.S. single 'Into You’ uit. Met die single zette hij zichzelf internationaal op de kaart. De single stond wereldwijd in de topcharts van Beats 1 Radio en The Fader. In datzelfde jaar bracht hij zijn tweede single 'BODY’ uit samen met Timbaland.

Wil je de verkoop niet missen?
Meld je hier aan voor een reminder voor La Madeleine en hier
voor een reminder voor Paradiso.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Big2 (The Opposites)

THE OPPOSITES KOMT IN 2022 WEER SAMEN VOOR CONCERT...Goed nieuws voor fans van Willem en Big2, beide heren komen weer samen om als...

trentemoller

TRENTEMØLLER NAAR PARADISO, DOORNROOSJE,... De dj/producer en multi-instrumentalist Trentemøller uit Kopenhagen komt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.