Zo beleef je je favoriete festival bij jou thuis

festival-thuis
Zo beleef je je favoriete festival bij jou thuis
Door RobZ op 14 oktober 2021 - 12:38 Heb jij tijdens de coronaperiode de festivals ook zo gemist? De ware festival liefhebber kan natuurlijk niet wachten om weer lekker los te gaan voor de grote podia. Tot die tijd kun je je gelukkig ook thuis prima vermaken, want met deze tips beleef jij je favoriete festival gewoon thuis!

1. Regel goede verlichting
Licht is een belangrijke sfeermaker. Hang ledstrips op, of zorg voor een paar mooie discolampen om de juiste sfeer in de kamer te krijgen. Met een stroboscoop zorg je voor de schokkerige, robotachtige bewegingen die zo kenmerkend zijn bij dance events. En heel fijn; je hebt thuis zelf de controle over de knoppen van die stroboscoop.

2. Goed beeld en geluid is het halve werk
Wil je de live uitzending of een aftermovie van een festival op tv bekijken? Om daar optimaal van te genieten is beeld met een goede resolutie en geluid op het hoogste volume uiteraard onmisbaar. Valt hierin bij jou thuis nog wel wat te verbeteren? Bekijk dan direct de beste tv aanbiedingen en bluetooth speaker aanbiedingen.

3. Zorg voor de juiste hapjes en drankjes
Natuurlijk kun je je drankjes thuis net als bij een echt festival in een plastic of papieren beker serveren. Als je de echte festivalsfeer wil nabootsten hoort dat er zeker bij. En als je dan toch bezig bent kun je direct een muntjessysteem invoeren om de hapjes en drankjes mee te bestellen.

4. Verstuur heel veel uitnodigingen
Drukte is ook een belangrijk kenmerk van het echte festival. Wil je thuis een feestje creëren dat op een festival lijkt? Dan bespaar je dus zeker niet op het aantal mensen dat je uitnodigt. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Check dus even de huidige coronaregels en nodig het maximaal aantal toegestane gasten uit. Vergeet daarbij vooral de buren niet: als ze mee kunnen feesten zullen ze niet klagen over geluidsoverlast.

5. Ga de tuin in
Veel festivals zijn buiten. Door het typisch Nederlandse weer is het dan altijd afwachten of je wordt getrakteerd op zon, of dat je het hele festival lang door de regen en modder moet lopen. De echte festivalganger laat zijn plezier niet afhangen van het weer. Een eigen festival in de tuin is dan ook in ieder seizoen een prima optie. En is het stiekem toch te nat of te koud? Dan kruip je daarna gewoon lekker met z’n allen voor de tv om van de registraties van de echte festivals te genieten!Coldplay1

NIEUWE 'MUSIC OF SPHERES' TOURNEE COLDPLAY TWEE KEER...Morgen, vrijdag 15 oktober brengt Coldplay hun langverwachte album 'Music of...

Patronaat news

CHEF'SPECIAL KEERT TERUG NAAR HOMETOWN HAARLEM, TWEE... Chef’Special keert terug naar hun thuisbasis, Haarlem. Na twee jaar niet te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.