Nieuwe 'Music of Spheres' tournee Coldplay twee keer langs Koning Boudewijnstadion in Brussel

Coldplay
Nieuwe 'Music of Spheres' tournee Coldplay twee keer langs Koning Boudewijnstadion in...
Door RobZ op 14 oktober 2021 - 13:47 Morgen, vrijdag 15 oktober brengt Coldplay hun langverwachte album 'Music of Spheres' uit. Twee weken geleden liet de band al weten in het kader van dit nieuwe werk op tournee te gaan. Ook brachten ze samen met Kpop-act BTS de single 'My Universe' uit. Deze track ontbreekt natuurlijk niet op het nieuwe album! Music of Spheres is geproduceerd door Max Marting. Het sci-fi thema wordt voortgezet op de rest van het album, gezien de band in hun Instagram post schrijft: "Everyone is an alien somewhere".

De tracklist van Music of Spheres ziet er zo uit:


Op 5 en 6 augustus staat Coldplay in het Koningin Boudewijn stadion in Brussel. Een optreden in Nederland is momenteel nog niet aangekondigd. De kaartverkoop van de concerten start op 22 oktober om 10:00 uur. Tickets kosten afhankelijk van de plaats €138,80 - €106,40 - €95,60 - €78,32 - €67,52 of €52,40, inclusief servicekosten. Er zijn ook VIP-arrangementen bechikbaar.

Hier koop je tickets voor Coldplay in het Koning Boudewijnstadion op 5 augustus en hier kan je terecht voor het concert van Coldplay op 6 augustus.

Vanzelfsprekend kunnen we je ook weer een ticketreminder mailen op het moment dat de kaartverkoop start (of vlak daarvoor). Stel daarvoor hier een reminder in voor de concerten van 5 augustus en/of 6 augustus.

De Amerikaanse R&B zangeres H.E.R. (ofwel Gabi Wilson) verzorgt het voorprogramma van beide Coldplay concerten in het Koning Boudewijn Stadion.

De focus van de nieuwe tournee van Coldplay ligt meer dan ooit ligt op duurzaamheid. De Britse band is vastberaden om de ecologische voetafdruk van de tournee zo laag als mogelijk te houden en heeft daarvoor een plan. Er wordt 100% hernieuwbare energie gebruikt voor de show. Ze verminderen hun CO2-uitstoot met 50%. En per verkocht ticket wordt een boom geplant.

De rest van de Europese Coldplay tournee ziet er zo uit:
Sat Jul 02 Frankfurt, DE Deutsche Bank Park
Sun Jul 03 Frankfurt, DE Deutsche Bank Park
Fri Jul 08 Warsaw, PL PGE Narodowy
Sun Jul 10 Berlin, DE Olympiastadion Berlin
Tue Jul 12 Berlin, DE Olympiastadion Berlin
Sat Jul 16 Paris, FR Stade de France
Sun Jul 17 Paris, FR Stade de France
Fri Aug 05 Brussels, BE King Baudouin Stadium
Sat Aug 6 Brussels, BE King Baudouin Stadium
Fri Aug 12 London, UK Wembley Stadium
Sat Aug 13 London, UK Wembley Stadium
Tue Aug 16 London, UK Wembley Stadium
Tue Aug 23 Glasgow, UK Hampden Park Stadium


Coldplay is een Engelse band die bestaat uit Chris Martin (zang, gitaar, piano), Jon Buckland (gitaar), Guy Berryman (bas) en Will Champion (drums). De heren ontmoeten elkaar op The University College of London in 1996 waar twee jaar later Coldplay ontstaat. Het debuutalbum 'Parachutes' (2000) staat vol melancholieke gitaarpopsongs, en slaat internationaal aan. Het is het begin van een imposante carriere die langs de grootste festivals en stadions voert.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Coldplay in Koning Boudewijnstadion
Tickets Coldplay
KIES TICKET
vr 05 aug
Coldplay
Koning Boudewijnstadion, Brussel
€ 52,40 - 138,80
za 06 aug
Coldplay
Koning Boudewijnstadion, Brussel
€ 52,40 - 138,80
Hedon

JB MEIJERS IN 2022 MET SOLO TOUR LANGS NEDERLANDSE...Na het succes van zijn solotour “Deltaboy” gaat JB Meijers nu de clubs in...

Patronaat news

CHEF'SPECIAL KEERT TERUG NAAR HOMETOWN HAARLEM, TWEE... Chef’Special keert terug naar hun thuisbasis, Haarlem. Na twee jaar niet te...

REACTIES

geen avatar
do 14 okt 2021 21:09

AMZ! Nu Nederland nog!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.