Mastodon vindt gaatje in festivaltour voor concert in 013

Mastodon
Mastodon vindt gaatje in festivaltour voor concert in 013
Door RobZ op 20 september 2021 - 11:52 Mastodon vereert Tilburg met een bezoek op 9 juni 2022. De band had al diverse festivaloptredens in de agenda staan en nu is er ook een clubshow in 013 aan de agenda toegevoegd. Mastodon speelt volgend jaar verder op onder andere Hellfest, Rock am Ring en Tons of Rock.

Mastodon is een moeilijk in een hokje te plaatsen metalband die in 2001 hun eerste EP genaamd "Lifesblood" uitbracht, waarna de Amerikanen aan een bliksemcarriere begonnen. Het viertal is angstaanjagend virtuoos en beweegt zich met gemak tussen hun riffende heavy metal- en stoner-roots en prog-pop-metal. Plotse tempowisselingen, complexe instrumentale breaks en onnavolgbare drumfills zijn er in ieder geval in overvloed. Op 29 oktober komt Mastodon met een nieuw album getiteld 'Hushed & Grim' en dat wordt in 013 natuurlijk aan het Nederlandse publiek voorgesteld.

Tickets voor het concert van Mastodon in 013 gaan donderdag 23 september om 11:00 uur precies in de voorverkoop. Tickets kosten 34,40 euro. Via deze link koop je tickets voor Mastodon in 013. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.

Bestel tickets Mastodon in 013
Tickets Mastodon
do 09 jun
013, Tilburg
€ 34,40
The Dirty Daddies - Patronaat news

THE DIRTY DADDIES MET 'COME TO DADDY' TOURNEE LANGS...The Dirty Daddies are coming to town! Met hun 'Come to Daddy' clutour doet de...

TivoliVredenburg

JAMES BLAKE MET NIEUW ALBUM LANGS KONINKLIJK CIRCUS... De Britse zanger, singer-songwriter, multi-instrumentalist en producer James...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.