James Blake met nieuw album langs Koninklijk Circus en TivoliVredenburg

James Blake
James Blake met nieuw album langs Koninklijk Circus en TivoliVredenburg
Door redactie op 17 september 2021 - 12:12 De Britse zanger, singer-songwriter, multi-instrumentalist en producer James Blake is terug. In afwachting van zijn vijfde album, 'Friends That Break Your Heart', dat op 8 oktober uitkomt, onthulde hij maandag een nieuwe single, "Famous Last Words", en kondigt hij een nieuwe tournee aan. James Blake komt op woensdag 4 mei 2022 terug naar België naar het Koninklijk Circus in Brussel. Precies een week later speelt hij ook in TivoliVredenburg, Utrecht. Dit op woensdag 11 mei 2022, dus.

In 2020 had James Blake ook al plannen om in TivoliVredenburg en Koninklijk Circus te spelen. Het corona-virus gooide echter roet in het eten. Mei 2022 krijgen Belgische en Nederlandse fans dus alsnog de mogelijkheid James Blake live aan het werk te zien. Tickets voor de concerten in Utrecht en Brussel gaan vrijdag 24 september om 9:00 uur in de voorverkoop. Een ticket kost je 39 euro. Via deze link koop je tickets voor James Blake in TivoliVredenburg en hier kan je terecht voor James Blake in Koninklijk Circus.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop gaat beginnen? Stel dan hier een ticketreminder in voor het concert in TivoliVredenburg en/of Koninklijk Circus.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets James Blake in Koninklijk Circus
Tickets James Blake
KIES TICKET
wo 04 mei
James Blake
Koninklijk Circus, Brussel
€ 39,24
wo 11 mei
James Blake
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 39,84
Mastodon12

MASTODON VINDT GAATJE IN FESTIVALTOUR VOOR CONCERT...Mastodon vereert Tilburg met een bezoek op 9 juni 2022. De band had al...

TivoliVredenburg

24-ACTEUR KIEFER SUTHERLAND GEEFT CONCERT IN... De Canadese acteur Kiefer Sutherland ken je van populaire tv-series...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.