Extra concert The Script in Ziggo Dome

review: Rock Werchter 2018 - Donderdag The Script
Extra concert The Script in Ziggo Dome
Door RobZ op 03 september 2021 - 11:32 Vanochtend begon de kaartverkoop voor het afgelopen week aangekondigde concert van The Script in de Ziggo Dome. De verkoop liep zo voorspoedig dat er besloten is om een extra concert te geven. Ook op 11 juni 2022 speelt the Script in de Ziggo Dome van Amsterdam.

The Script doet vanaf februari een Europese 'Greatest Hits' tournee. Deze gaat van start met een reeks intieme clubshows en vanaf mei tourt de band langs de grotere arena concertzalen door het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Het zijn de eerste live shows van the Script in meer dan twee jaar. De tour bevat o.a. een concert in de O2 in Londen en wordt afgesloten met twee optredens in thuisland Ierland in de 3Arena in Dublin. Nederland en België worden gelukkig niet overgeslagen. Op 7 juni staat the Script in Vorst Nationaal in Brussel. Op 10 en dus 11 juni speelt the Script in de Amsterdamse Ziggo Dome.

De tour van the Script gaat vergezelgd van de release van het greatest hits album. 'Tales From The Script'. Daarnaast bevat het album speciale opnames van hun liveshows, waaronder 'Breakeven', hun debuutsingle 'We Cry' en 'Rain'.

Tickets voor de shows van the Script bestel je via de volgende links:

07-06-2022 - The Script - Vorst Nationaal, Brussel (tickets)
10-06-2022 - The Script - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
11-06-2022 - The Script - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)

Kaarten kosten tussen de 50 en 62 euro. Er zijn ook diverse VIP-opties beschikbaar.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



carre

BARBARA PRAVI EIND 2022 NAAR CARRÉ IN AMSTERDAMBarbara Pravi geeft op zondag 27 november 2022 een concert in Koninklijk...

divinecomedy

THE DIVINE COMEDY NAAR ANTWERPEN EN UTRECHT Vier februari 2022 brengt The Divine Comedy Best of-album 'Charmed Life - The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.