The Divine Comedy naar Antwerpen en Utrecht

The Divine Comedy
The Divine Comedy naar Antwerpen en Utrecht
Door RobZ op 02 september 2021 - 13:33 Vier februari 2022 brengt The Divine Comedy Best of-album 'Charmed Life - The best of Divine Comedy' uit. Reden genoeg voor de aankondiging van een uitgebreide Europese tournee. The Divine Comedy geeft in ieder geval een concert in Antwerpen en in Utrecht.

De Noord-Ierse band The Divine Comedy vertegenwoordigt (net als hun collega’s van Pulp) de barokke kant van de Britpop. Die verfijnde muzikale & tekstuele touch is bijna geheel de verantwoordelijkheid van Neil Hannon – frontman, oprichter en songschrijver van de band. Met zijn teksten vol literaire verwijzingen en zangstem à la Scott Walker levert Hannon al ruim dertig jaar de ene popparel na de andere af. In 2019 was The Divine Comedy voor het laatst in de lage landen te zien. Toen deed de groep Paradiso en Koninklijk Circus aan.

Op 31 maart 2022 staat The Divine Comedy in de Roma te Antwerpen. Op 3 april wordt vervolgens TivoliVredenburg in Utrecht aangedaan. Tickets voor deze concerten gaan vrijdag 17 september om 10:00 uur in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor The Divine Comedy in TivoliVredenburg. Hier kan je terecht voor het concert in de Roma. Tickets kosten ongeveer 30 euro per stuk.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Stel hier een ticketreminder in voor het concert in TivoliVredenburg of in de Roma.BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets The Divine Comedy in De Roma
Tickets The Divine Comedy
KIES TICKET
do 31 mrt
The Divine Comedy
De Roma, Antwerpen
€ 29,00 - 31,00
zo 03 apr
The Divine Comedy
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 27,78 - 32,84
The Script news

EXTRA CONCERT THE SCRIPT IN ZIGGO DOMEVanochtend begon de kaartverkoop voor het afgelopen week aangekondigde...

Joe Buck

7 NIEUWE SHOWS VAN JOE BUCK Joe Buck komt dit najaar naar de poppodia. De 25-jarige singer-songwriter...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.