Jordan Rakei naar Paradiso en Ancienne Belgique

Jordan Rakei
Jordan Rakei naar Paradiso en Ancienne Belgique
Door RobZ op 24 juni 2021 - 10:58 Met de release van een nieuwe single ‘Family’ en na de aankondiging van een gloednieuw album getiteld ‘What We Call Life’, kondigt Jordan Rakei nu ook zijn Europese tournee aan in 2022. Nederland en België worden niet overgeslagen. Op donderdag 7 april 2022 staat de Nieuw-Zeelandse alleskunner naar Paradiso en precies een week later (14 april) betreedt hij het podium van de Ancienne Belgique.

Muzikant, singer-songwriter, multi-instrumentalist, producer… Jordan Rakei is een bezige bij. In 2016 releaset hij zijn debuutalbum ‘Cloak’, waarvoor hij inspiratie haalt uit de Londense jazzscene en samenwerkt met artiesten als Richard Spayen en Loyle Carner. Al snel springt hij ook in het oog van het gerenommeerde Ninja Tune label, waarop zij vervolgens zijn tweede (Wallflower, 2017) en derde album (Origin, 2019) uitbrengen. Met zijn soulvolle, instrumentale mix van jazz en hip-hop slaagt hij er doorheen de jaren in om een steeds groter wordend publiek te bereiken.

Tickets voor beide concerten gaan vrijdag 2 juli in de voorverkoop. Bij het concert aanwezig zijn kost je iets meer dan 20 euro. Via deze link koop je tickets voor Jordan Rakei in Paradiso op 7 april. En hier kan je terecht voor Jordan Rakei in Ancienne Belgique.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Jordan Rakei in Paradiso
Tickets Jordan Rakei
KIES TICKET
do 07 apr
Jordan Rakei
Paradiso, Amsterdam
€ 22,00
do 14 apr
Jordan Rakei
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 24,00
TivoliVredenburg

NIEUWE EDITIES 'WALK THE LINE' IN TIVOLIVREDENBURG' Walk The Line ' is deze zomer terug in TivoliVredenburg. Tijdens het...

Elton John

ELTON JOHN MET AFSCHEIDSTOURNEE NAAR BELGIË EN... De legendarische Britse zanger sir Elton John is al aardig op leeftijd en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.