Exclusieve show in 013 voor Halestorm

review: Halestorm - 20/11 - AFAS Live Halestorm
Exclusieve show in 013 voor Halestorm
Door Cartman91 op 16 juni 2021 - 13:06 De Amerikaanse rockband Halestorm gaat vanaf volgende maand (juli) t/m maart op de Amerikaanse, Britse en Europese tour. Tijdens het Europese deel van de tour in februari doet de band rond frontvrouw Lzzy Hale 013 in Tilburg aan. Dit zal de enige Benelux-show van de tour zijn.

Het concert zal op 3 februari in de Main zaal van het Tilburgse poppodium plaatsvinden. Tickets gaan vanaf 18 juni om 11 uur in de voorverkoop. Een concertkaartje kost je dan 34,40 euro. Uiteraard kan je ook een ticketreminder instellen. Door een reminder in te stellen hoef je niet bang te zijn dat je de start van de kaartverkoop vergeet, waardoor je op tijd klaar zit om een ticket aan te schaffen.

Halestorm heeft in het verleden al op festivals gestaan als Pinkpop, Download Festival, Pukkelpop en Rock Am Ring. Lzzy Hale ging vrij recentelijk nog een samenwerking aan met de Mongoolse sensatie The Hu voor het nummer Song of Woman.


Bestel tickets Halestorm in 013
Tickets Halestorm
do 03 feb
013, Tilburg
€ 34,40
passenger

TOUR PASSENGER HALFJAAR UITGESTELD NAAR MAART 2022...De Britse zanger Passenger heeft zijn Europese en Noord-Ierse tour een...

Gregory Porter news

GREGORY PORTER VOEGT CONCERT IN BRUSSEL TOE AAN TOURNEE Jazz-zanger Gregory Porter komt ook naar België. Er stond al een concert in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.