Kyteman’s Hiphop Orkest naar Lowlands, Down the Rabbit Hole en Ziggo Dome

Kyteman
Kyteman’s Hiphop Orkest naar Lowlands, Down the Rabbit Hole en Ziggo Dome
Door RobZ op 15 juni 2021 - 10:09 Kyteman’s Hiphop Orkest komt dit jaar weer bij elkaar voor drie shows. Met hun unieke combinatie van jazz en hiphop doet de band in augustus de uitverkochte festivals Lowlands en Down The Rabbit Hole aan en geeft op zaterdag 9 oktober een show in Ziggo Dome in Amsterdam.

Colin Blenders beter bekend als Kyteman is een Nederlands multi-instrumentalist en hiphop artiest. Met zijn live band heeft hij zijn eerste album The Hermit Sessions (2009) uitgebracht. De band combineert hiphop met jazz en hedendaags klassieke muziek. Kyteman debuteerde in 2009 op Noorderslag en nam daar een jaar later de popprijs in ontvangst. In 2011 komt het album Kytecrash uit. Kyteman’s Hiphop Orkest was tot en met 2010 een graag geziene gast op de Nederlandse (en Belgische) festivals en podia. Nu komt de band drie keer bij elkaar voor deze reünieshows.

“Ik was er jarenlang heilig van overtuigd dat dit nooit ging gebeuren en dat het hoofdstuk gesloten was’, aldus Colin Benders, alias Kyteman. “Tot ik bij een uitzending van ‘Matthijs Gaat Door’ werd geconfronteerd met hoe erg ik iedereen miste. Vanaf dat moment kon ik nergens anders meer aan denken. En nu zijn we hier!” De shows beloven een muzikale reis terug in de tijd te worden, vol hoogtepunten als ‘She Blew Like Trumpets’, ‘No More Singing the Blues’ en uiteraard de grootste hit ‘Sorry’.

Tickets voor het concert van Kyteman's Hiphop Orkest gaan donderdag 17 juni om 10:00 uur in de voorverkoop. Tickets kosten 39,20 per stuk. Via deze link koop je tickets voor Kyteman’s Hiphop Orkest in de Ziggo Dome. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

Bestel tickets Kyteman's Hiphop Orkest in Ziggo Dome
Tickets Kyteman's Hiphop Orkest
za 09 okt
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 39,20 - 72,80
Dolf Jansen1

DOLF JANSEN, GALLOWSTREET, ERIK VAN MUISWINKEL EN...In het eerste weekend van juli open het Vondelpark Openluchttheater weer...

The Kooks

THE KOOKS NAAR AMSTERDAM EN BRUSSEL VOOR 15-JARIG... Nadat ze eerder al enkele concerten in het Verenigd Koninkrijk aankondigden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.