The Kooks naar Amsterdam en Brussel voor 15-jarig jubileum debuutalbum

review: The Kooks - 29/03 - AFAS Live The Kooks
The Kooks naar Amsterdam en Brussel voor 15-jarig jubileum debuutalbum
Door RobZ op 14 juni 2021 - 18:08 Nadat ze eerder al enkele concerten in het Verenigd Koninkrijk aankondigden rond de 15de verjaardag van debuutalbum “Inside In/Inside Out”, kondigen The Kooks vandaag ook concerten aan op het Europese vasteland, waarbij concerten in Nederland en België uiteraard niet ontbreken. The Kooks komen op vrijdag 4 maart naar Vorst Nationaal en op zaterdag 5 maart naar Afas Live. De band belooft een memorabele avond waarbij ze zowel nummers van hun debuutplaat brengen alsook tal van andere hits! The Kooks waren in 2019 voor het laatst in Nederland aan het werk te zien. Toen gaven ze ook een concert in Afas Live. Hier waren we bij voor een fotoverslag.

De carrière van The Kooks, waarin de band zich bewees als een van de vaandeldragers van de Engelse indiepopwereld, startte in 2006 met de release van het debuut ‘Inside In / Inside Out’. Het viervoudig platina album met daarop de hits ‘She Moves in Her Own Way’, ‘You Don’t Love Me’ en ‘Naive’, kreeg in de loop der jaren een cultstatus. Ter ere van het 15-jarig jubileum, gaan The Kooks op een uitgebreide tournee om het album te vieren waardoor de wereld hen leerde kennen. Tijdens het concert wordt het album van begin tot eind uitgevoerd, aangevuld met latere hits.

Tickets voor de concerten in Vorst Nationaal en Afas Live gaan vrijdag 18 juni om 10:00 uur in de voorverkoop. Tickets kosten iets meer dan 40 euro per stuk. Via deze link koop je tickets voor the Kooks in Vorst Nationaal en hier kan je terecht voor het concert van the Kooks in Afas Live. Wil je graag herinnerd worden als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een ticketreminder in voor The Kooks in Vorst Nationaal of in de Afas Live.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets The Kooks in Vorst Nationaal
Tickets The Kooks
KIES TICKET
vr 04 mrt
The Kooks
Vorst Nationaal, Brussel
€ 40,20
za 05 mrt
The Kooks Inside In / Inside Out 15th Anniversary Tour
AFAS Live, Amsterdam
€ 41,44
kytemannews.jpg

KYTEMAN’S HIPHOP ORKEST NAAR LOWLANDS, DOWN THE...Kyteman’s Hiphop Orkest komt dit jaar weer bij elkaar voor drie shows. Met...

Kikagaku Moyo

TIVOLIVREDENBURG, PARADISO EN DOORNROOSJE VOOR... De Japanse band Kikagaku Moyo ("geometrische patronen") maakt een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.