Uitverkochte Paradiso-concerten Cho doorgeschoven naar Afas Live

Cho rapper
Uitverkochte Paradiso-concerten Cho doorgeschoven naar Afas Live
Door RobZ op 09 juni 2021 - 12:59 Cho verkocht twee concerten in de Paradiso binnen no-time uit. Reden genoeg om de twee concerten te verplaatsen naar een veel grotere venue. Cho presents: Chosen in Concert vindt nu plaats op 2 oktober in de Afas Live. Tickets gaan vrijdag 11 juni om 10:00 uur in de verkoop en kosten 37,95 euro. Dat is een stuk duurder dan de 23 euro die een ticket in Paradiso kostte. De show staat in het teken van de vorige maand verschenen plaat ‘Chosen’. Hier koop je tickets.

Cho betreedt al op jonge leeftijd de hiphopscene, waar hij direct indruk maakt met zijn creatieve stemgebruik, snelle flowswitches en vaardige rijm. De rapper uit Amsterdam-Zuidoost heeft de afgelopen jaren een stevige basis gelegd in de Nederlandse hitlijsten met singles als ‘Misschien Wel He?’, ‘Ik Mis Je’ en ‘Popalik’.

Had jij al een kaartje gekocht voor één van de Paradiso shows? Dan ontvang je een mail en kun je jouw kaartje omzetten naar een ticket voor het Afas Live concert.
Bestel tickets Cho in AFAS Live
Tickets Cho
za 02 okt
AFAS Live, Amsterdam
€ 37,95
DeWolff news

DEWOLFF KOMENDE WINTER OP WOLFFPACK-TOUR LANGS O.A....De Nederlandse rockband DeWolff bracht eerder dit jaar hun nieuwe plaat...

Melkweg nieuwe logo

MADISON BEER MET LIFE SUPPORT TOUR LANGS LA... Naast figuur voor het exclusieve ondergoedmerk Victoria’s Secret, is Madison...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.