Madison Beer met Life Support tour langs La Madeleine en Melkweg

Madison Beer
Madison Beer met Life Support tour langs La Madeleine en Melkweg
Door RobZ op 09 juni 2021 - 11:35 Naast figuur voor het exclusieve ondergoedmerk Victoria’s Secret, is Madison Beer ook een uitmuntende artieste. De zangeres, die al van jongs af covers post, ziet haar muziekcarrière plots een wending nemen wanneer haar cover van Etta James’ ‘At Last’ de aandacht trekt van Justin Bieber. Madison Beer gaat viraal, de knappe New Yorkse haalt verschroeiend uit. Inmiddels staat de teller op meer dan 3 miljard streams en is een nieuwe internationale popster geboren.

Het nieuwe album van Madison Beer heet 'Life Support' en dat gaat april 2022 live in Europa voorgesteld worden. Op 9 april staat ze in La Madeleine in Brussel en 22 april speelt Madison Beer in de Melkweg Max te Amsterdam.

09-04-2022 - Madison Beer - La Madeleine, Brussel (tickets)
22-04-2022 - Madison Beer - Melkweg, Amsterdam (tickets)

Tickets voor beide concerten gaan vrijdag 11 juni om 11:00 uur in de verkoop. Tickets kosten rond de 27 euro en zijn via bovenstaande links te koop. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel hier een reminder in voor de concerten in La Madeleine en de Melkweg.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AFAS Live

UITVERKOCHTE PARADISO-CONCERTEN CHO DOORGESCHOVEN...Cho verkocht twee concerten in de Paradiso binnen no-time uit. Reden genoeg...

Paradiso logo nieuw

NAAZ IS JARIG EN TRAKTEERT HAAR PUBLIEK OP EEN... Leuk nieuws voor de (vele) fans van Naaz . De Rotterdamse zangeres,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.