Extra 40-jarig jubileumconcert voor de Dijk in Ziggo Dome

De Dijk
Extra 40-jarig jubileumconcert voor de Dijk in Ziggo Dome
Door RobZ op 26 mei 2021 - 14:11 Op 1 oktober 1981 stond De Dijk voor het eerst op het podium. Inmiddels horen de optredens en de liedjes van De Dijk tot het Nederlands cultureel erfgoed. Precies veertig jaar later, op 1 oktober 2021, viert De Dijk het jubileum in de Ziggo Dome waarbij alle grote hits voorbij zullen komen. De kaartverkoop voor dit concert verloopt zo voorspoedig dat er besloten is tot een tweede, extra concert. Ook op 2 oktober 2021 viert de Dijk hun 40-jarig jubileum!

"We hadden in 1981 nooit kunnen bedenken dat we precies veertig jaar later een concert zouden geven in de grootste zaal van Nederland, de Ziggo Dome. Dat de fans ons al zo lang steunen maakt ons dankbaar en trots. We hebben nog steeds heel veel plezier in het live spelen en kunnen dan ook niet wachten om op 1 oktober onze verjaardag te vieren met alle ‘vrienden en vriendinnen’ van De Dijk en alle liedjes die ons dierbaar zijn”, aldus de bandleden van De Dijk.

Tickets voor het extra concert zijn per direct beschikbaar. Via deze link koop je tickets voor De Dijk in de Ziggo Dome op 2 oktober. Voor het concert op 1 oktober zijn ook nog een beperkt aantal tickets beschikbaar. Aanwezig zijn kost je tussen de 43 en 70 euro.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets De Dijk in Ziggo Dome
Tickets De Dijk
KIES TICKET
vr 01 okt
40 Jaar De Dijk
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 42,95 - 69,95
za 02 okt
40 Jaar De Dijk
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 42,95 - 69,95
jeangu macrooy

JEANGU MACROOY IN DECEMBER LANGS DE NEDERLANDSE...Na in 2014 vanuit zijn thuisland Suriname naar Nederland te vertrekken stapt...

Het Zomertheater

NIEUWE REEKS CONCERTEN HET ZOMER THEATER IN DE... Na het grote succes van de eerste editie keert de concertreeks Het Zomer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.