Extra concert van Eric Clapton in de Ziggo Dome

Eric Clapton news_groot
Extra concert van Eric Clapton in de Ziggo Dome
Door RobZ op 25 mei 2021 - 10:20 De Europese tournee van Eric Clapton krijgt een extra concert in Amsterdam. Clapton speelt op 7 juni 2022 in de Ziggo Dome. Dit concert had eigenlijk in 2020 plaats moeten vinden, maar is al twee keer verplaatst. Maar elk nadeel heeft z'n voordeel. Er is nu ruimte gekomen voor een extra concert in de Ziggo Dome. Ook op woensdag 8 juni zal Eric Clapton in de Amsterdamse Ziggo Dome staan.

De legendarische Britse gitarist, zanger en songwriter wordt begeleid door een band met daarin een aantal muzikanten met wie hij al jaren speelt: Nathan East (bas), Paul Carrack (keyboards), Chris Stainton (keyboards), Sonny Emory (drums) en achtergrondzangeressen Sharon White en Katie Kissoon.

Tickets voor het extra concert van Eric Clapton gaan vrijdag 28 mei om 10:00 uur in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor het concert op 8 juni van Eric Clapton. Tickets kosten 84 euro inclusief servicekosten. Wil je een email ontvangen met een herinnering dat de voorverkoop gaat beginnen? Stel hier een ticketreminder in.

video id=6689]
video id=6690]BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Eric Clapton in Ziggo Dome
Tickets Eric Clapton
KIES TICKET
wo 08 jun
Eric Clapton
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 84,00 - 278,91
wo 08 jun
Eric Clapton | Early Entry
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 235,00
wo 08 jun
Eric Clapton | Hot Ticket
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 265,00
wo 08 jun
Eric Clapton | Vip Arrangement
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 430,00
Engelbert Humperdinck1

EXCLUSIEF NEDERLANDS CONCERT ENGELBERT HUMPERDINCK...De legendarische Britse zanger Engelbert Humperdinck staat op 19 april 2022...

navaronemusic

NAVARONE VANAF NOVEMBER DE NEDERLANDSE PODIA LANGS Navarone heeft de afgelopen 1,5 jaar niet stil gezeten! Nadat de Nijmeegse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.