Ronnie Flex & The Fam in november naar Paradiso en de Roma

review: Ronnie Flex - 16/12 - AFAS Live Ronnie Flex & Deuxperience Band
Ronnie Flex & The Fam in november naar Paradiso en de Roma
Door RobZ op 18 mei 2021 - 10:24 Ronnie Flex gaat in november touren met zijn nieuwe liveband The Fam. In ieder geval Paradiso in Amsterdam en de Roma in Antwerpen krijgen bezoek van de Nederlandse hiphopartiest. Het concert in Roma, Antwerpen is een nieuwe datum voor de show die Ronnie Flex in november 2020 had moeten geven.

De genre-overstijgende en eigenzinnige performer Ronnie Flex heeft met zijn eigen releases en zijn collabs een abonnement op de hitlijsten. Wie doet er niet spontaan mee op “Drank & Drugs” (met Lil Kleine), “Energie” (met Frenna), “Blijf Bij Mij” (met Maan) en “Plek Als Dit”? Ronnie Flex voelt zich niet alleen thuis in de hitlijsten, maar ook samen met liveband op de podia. Dit was al te zien op festivals als Lowlands, Pukkelpop en Pinkpop.

In november is Ronnie Flex & The Fam te zien op:

05-11-2021 - Ronnie Flex & The Fam - Paradiso, Amsterdam (tickets)
20-11-2021 - Ronnie Flex & The Fam - De Roma, Antwerpen (tickets)

De kaartverkoop voor het concert in de Roma is al begonnen. Tickets voor het concert van Ronnie Flex in Paradiso gaan op 21 mei om 10:00 uur in de voorverkoop. Een ticket kost 27 euro. Via deze link zorg je dat je aanwezig bent. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel hier een reminder in.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

DAÐI FREYR APRIL 2022 NAAR ANTWERPEN EN AMSTERDAMEen viral songfestivalhit maken, zonder echt aan het songfestival mee te...

Nothing But Thieves

ANCIENNE BELGIQUE TOEGEVOEGD AAN TOUR NOTHING BUT... De Britse band Nothing But Thieves gaat dit najaar op tour met hun derde...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.