De Dijk viert 40-jarig jubileum met concert in Ziggo Dome

De Dijk
De Dijk viert 40-jarig jubileum met concert in Ziggo Dome
Door RobZ op 14 mei 2021 - 11:55 Op vrijdag 1 oktober 2021 staat De Dijk voor de allereerste keer in de Ziggo Dome! De band geeft een concert ter ere van hun 40-jarig bestaan.

Op 1 oktober 1981 stond De Dijk voor het eerst op het podium. Inmiddels horen de optredens en de liedjes van De Dijk tot het Nederlands cultureel erfgoed. Precies veertig jaar later, op 1 oktober 2021, viert De Dijk het jubileum in de Ziggo Dome waarbij alle grote hits voorbij zullen komen. Denk aan ‘Ik Kan Het Niet Alleen’, ‘Groot Hart’, ‘Als Ze Er Niet Is’ en natuurlijk ‘Dansen op De Vulkaan’.

"We hadden in 1981 nooit kunnen bedenken dat we precies veertig jaar later een concert zouden geven in de grootste zaal van Nederland, de Ziggo Dome. Dat de fans ons al zo lang steunen maakt ons dankbaar en trots. We hebben nog steeds heel veel plezier in het live spelen en kunnen dan ook niet wachten om op 1 oktober onze verjaardag te vieren met alle ‘vrienden en vriendinnen’ van De Dijk en alle liedjes die ons dierbaar zijn”, aldus de bandleden van De Dijk.

Tickets voor het Ziggo Dome jubileumconcert van De Dijk gaan vandaag, 14 mei om 14:00 uur in de voorverkoop. Tickets kosten tussen de 40 en 67 euro. Via deze link koop je tickets voor De Dijk in de Ziggo Dome.

Het concert van de Dijk in de Ziggo Dome kent de volgende toegangsprijzen:
Golden Circle (€ 67,00)
Staanplaatsen (€ 60,00)
1e ring - Zitplaatsen Goud (€ 67,00)
1e ring - Zitplaatsen Zilver (€ 60,00)
2e ring - Zitplaatsen Goud (€ 50,00)
2e ring - Zitplaatsen Zilver (€ 45,00)
2e ring - Zitplaatsen Brons (€ 40,00)

Bestel tickets De Dijk in Ziggo Dome
Tickets De Dijk
vr 01 okt
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 42,95 - 69,95
The Homesick news

THE HOMESICK IN OKTOBER OP TOUR DOOR HET LAND LANGS...Afgelopen jaar bracht de Friese band The Homesick hun nieuwe plaat The Big...

kensington

KENSINGTON EN DE STAAT GEVEN SAMEN LIVE ON THE BEACH... De rockbands Kensington en De Staat zullen op 10 september de serie Live on...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.