Kensington en De Staat geven samen Live on the Beach strandconcert in Scheveningen

Kensington Johan Cruijf ArenA
Kensington en De Staat geven samen Live on the Beach strandconcert in Scheveningen
Door RobZ op 14 mei 2021 - 11:29 De rockbands Kensington en De Staat zullen op 10 september de serie Live on the Beach strandconcerten afsluiten op het strand van Scheveningen. Goldband en The Indien zullen het voorprogramma verzorgen.

Organisator Arwin Touw: “We kijken er allemaal naar uit om weer een feestje te kunnen vieren. Live on the Beach is een van de eerste evenementen waar we weer gezellig samen naartoe kunnen. Met vier verschillende avonden is er voor iedereen wel een aantrekkelijk optreden bij!”.

Met Kensington en De Staat sluit Live on the Beach deze zomer op 10 september hun jaarlijkse serie strandconcerten af. Al eerder is het - inmiddels uitverkochte - strandconcert van André Hazes en Tino Martin (donderdag 2 sept) en het strandconcert van Danny Vera en Krezip (zaterdag 4 sept) aangekondigd. Het programma van vrijdag 3 september wordt binnenkort door de organisatie bekendgemaakt.

De voorverkoop voor het concert van Kensington en de Staat start vrijdag 21 mei om 10:00 uur. Via deze link koop je tickets voor het concert. Een ticket kost 47,50 exclusief servicekosten. Er zijn tegen een meerprijs diverse arrangementen beschikbaar. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kunnen we regelen. Hier stel je een ticketreminder in.

Bestel tickets Live at the Beach: De Staat / Kensington in Strand Scheveningen
Tickets Live at the Beach: De Staat / Kensington
vr 10 sep
Strand Scheveningen, Scheveningen
€ 51,50
De DIjk

DE DIJK VIERT 40-JARIG JUBILEUM MET CONCERT IN ZIGGO...Op vrijdag 1 oktober 2021 staat De Dijk voor de allereerste keer in de Ziggo...

Efterklang

DEENSE BAND EFTERKLANG NAAR AMSTERDAM, EINDHOVEN EN... De Deense formatie Efterklang komt weer naar de Benelux. De drie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.