Rammstein geeft in 2022 extra concert in Nijmegen en Oostende

review: Pinkpop 2016 - Zaterdag Rammstein
Rammstein geeft in 2022 extra concert in Nijmegen en Oostende
Door RobZ op 12 mei 2021 - 15:03 De Duitse metalband Rammstein geeft in de zomer van 2022 twee extra concerten in Nederland en België. De tournee van Rammstein is door de aanhoudende coronamaatregelen al tweemaal met een jaar uitgesteld. Maar de grote vraag naar tickets heeft er voor gezorgd dat er een extra shows in Nederland en België zijn toegevoegd.

Op 5 juli 2022 geeft de formatie van frontman Till Lindemann een extra concert in het Goffertpark te Nijmegen en op 4 augustus 2022 komt er een extra concert in Park de Nieuwe Koers in Oostende. De voorverkoop van beide concerten start op woensdag 19 mei om 15:00 uur.

Een uitverkochte stadiontour, in vele Europese landen een nummer 1 positie voor het zevende album 'Rammstein’ en lovende recensies over de unieke stadionshow waarin meer vuur dan ooit zit. Noem hits als 'Du Hast’, 'Ich Will’ of een 'Sonne’ en zelfs iemand die weinig met metal heeft, weet meteen over wie het gaat. Al sinds midden jaren 90 heeft het Duitse Rammstein zich gevestigd in de hoogste metalregionen en heeft sindsdien niet meer aan kwaliteit of naamsbekendheid ingeboet. Als voorlopers van de Neue Deutsche Härte werd de band bekend door de smakelijke mix van harde gitaren met strak drumwerk en techno-melodieën uit de synthesizers waardoor je net zo hard op de muziek kunt headbangen als dansen.

Maar het is niet alleen de muziek zelf die Rammstein zo geliefd maakt onder haar fans. De live-ervaringen alleen al zijn een schouwspel dat je niet wil missen. Naast het uitgekiende geluid is er op het podium genoeg te beleven; van kettingzagen tot vlammenwerpers en van voorbijvliegende muzikanten tot aan wild spuitende voorbinddildo’s. Rammstein is een band die nooit vies is geweest van wat controverse en schunnigheid.

Tickets voor het extra concert van Rammstein op 5 juli in het Goffertpark zijn te koop via deze link. Wil je liever naar het concert van Rammstein in Park de Nieuwe Koers op 4 augustus, dan kan je hier een ticket kopen. Toegang tot deze concerten kost tussen de 87 en 115 euro.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint (of een uur van te voren)? Dat kunnen we regelen! Hier stel je een ticketreminder in voor het nieuwe concert van Rammstein in het Goffertpark en hier kan je terecht om een reminder te ontvangen met de ticketlink voor Rammstein in de Nieuwe Koers.
Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDuncan Laurence

DUNCAN LAURENCE IN NEDERLAND EN IN EUROPA OP TOUR...Het gaat de laatste tijd de goede kant op met het coronavirus nu steeds meer...

Louis Tomlinson

LOUIS TOMLINSON VERPLAATST CONCERT IN AFAS LIVE VOOR... One Direction-ster Louis Tomlinson moet vanwege de corona-pandemie zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.