Louis Tomlinson verplaatst concert in Afas Live voor de 4e keer en komt ook naar Lotto Arena

Louis Tomlinson
Louis Tomlinson verplaatst concert in Afas Live voor de 4e keer en komt ook naar Lotto...
Door RobZ op 11 mei 2021 - 10:08 One Direction-ster Louis Tomlinson moet vanwege de corona-pandemie zijn tour voor de vierde keer verplaatsen. De jonge Engelsman zou op 19 maart 2020 een concert geven in Afas Live. Dit concert werd doorgeschoven naar 8 augustus, 9 februari 2021, 4 september en gaat nu plaatsvinden op 2 april 2022. Het concert in Afas Live is (nog steeds) helemaal uitverkocht.

Gelukkig is er ook goed nieuws! Louis Tomlinson voegt een optreden in de Lotto Arena te Antwerpen toe aan zijn 'World Tour 2022'. Op zaterdag 16 april 2022 geeft hij een concert met Only The Poets in het voorprogramma.

Dat Louis Tomlinson momenteel goed in de markt ligt, blijkt wel uit het feit dat zijn digitale concert van eind 2020 maar liefst 160.000 tickets verkocht. Hiermee kroonde hij zich tot mannelijke soloartiest met het meest gestreamde concert in 2020 en claimde zo de derde plaats in de lijst van alle artiesten met een livestream concert.

Tickets voor het nieuw aangekondigde concert in Antwerpen kosten tussen de 39,14 en 48,10 euro en gaan op vrijdag 14 mei 10:00 uur in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor Louis Tomlinson in de Lotto Arena. Wil je een email ontvangen op het moment dat de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



rammsteinnieuws

RAMMSTEIN GEEFT IN 2022 EXTRA CONCERT IN NIJMEGEN EN...De Duitse metalband Rammstein geeft in de zomer van 2022 twee extra concerten...

Faith no More1

CONCERT FAITH NO MORE IN AFAS LIVE VERPLAATST NAAR... De Amerikaanse band Faith No More heeft de Europese tour, die onder meer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.