Racoon geeft Fieldlab-concert voor 3500 man in Brabanthallen

Racoon
Racoon geeft Fieldlab-concert voor 3500 man in Brabanthallen
Door RobZ op 14 april 2021 - 11:51 Als onderdeel van de nieuw aangekondigde tweede ronde Fieldlab-evenementen geeft Racoon op 7 mei een groot concert in de Brabanthallen in Den Bosch. Bij dit concert kunnen 3500 fans van Racoon aanwezig zijn. Er is bij het concert vrije plaatskeuze en er zijn zowel staan- als zitplaatsen. Publiek kan zich zonder 1,5 meter afstand door de zaal bewegen. De deuren van de Brabanthallen gaan om 19:00 uur open. Er zal om 20:00 uur een voorprogramma spelen en om 21:00 uur is Racoon zelf aan de beurt.

Zoals gezegd is maakt het cocncert onderdeel uit van de Fieldlab-evenementen waarbij de bezoekers om een actieve medewerking wordt gevraagd in diverse onderzoeken rondom het evenement en waarbij iedereen vooraf negatief getest moet zijn.

Racoon is bekend van grote hits als ‘Oceaan’, ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Liverpool Rain’ en ‘Het Is Al Laat Toch’. De Zeeuwse band won de Popprijs, en is intussen goed voor drie Edisons en twaalf 3FM Awards.

Tickets voor het Fieldlab concert van Racoon in de Brabanthallen kosten 37,95 euro en gaan op donderdag 15 april om 10:00 uur in de vooverkoop. Via deze link koop je tickets. Vanwege de onderzoeken staan tickets op naam en kunnen ze dus niet overgedragen worden. Wil je een email met de juiste ticketlink ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een reminder in.

Within Temptation

WITHIN TEMPTATION EN EVANESCENCE VERPLAATSEN GEHELE...Vanwege de voortdurende onzekerheid omtrent het verloop van de...

Corona virus

NIEUWE REEKS GROOTSCHALIGE FIELDLAB EVENTS... Na de eerste succeesvolle Fieldlab tests in de Ziggo Dome en op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.