Extra concert Céline Dion in Sportpaleis Antwerpen

review: Celine Dion - 23/06 - GelreDome
Extra concert Céline Dion in Sportpaleis Antwerpen
Door RobZ op 07 april 2021 - 12:33 Vanwege de grote vraag naar tickets voegt Céline Dion een concert toe aan haar 'Courage World Tour'. De concerten van de zangeres op 3 en 4 september 2022 zijn al uitverkocht en nu komt er een extra concert op 6 september 2022 bij.

De Courage World Tour mag met recht een wereldtour worden genoemd dankzij concerten in meer dan 100 steden wereldwijd. Met wereldhits als 'It’s All Coming Back to Me Now’, 'I’m Alive’, 'All By Myself’, 'The Power of Love’, 'My Heart Will Go On’ en nog veel meer pakt Céline Dion je helemaal in! De wereldtour staat in het teken van het langverwachte album 'Courage’, dat ze op 15 november 2019 uitbracht. Eigenlijk had de tour van Céline Dion in de periode mei/ juni 2020 moeten plaatsvinden, maar deze is vanwege de coronacrisis al een aantal keer verplaatst.

Tickets voor het extra concert van Céline Dion in het Sportpaleis Antwerpen gaan woensdag 14 april om 10:00 uur in de vooverkoop. Tickets kosten tussen de 72 en 188 euro per stuk. Ook zijn er een aantal VIP pakketten beschikbaar. Via deze link scoor je tickets voor Celine Dion in het Sportpaleis. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.
Bestel tickets Celine Dion in Sportpaleis
Tickets Celine Dion
di 06 sep
Sportpaleis, Antwerpen
€ 72,00 - 188,00
Nona - Bitterzoet news

NONA TREKT EIND 2021 DOOR HET LAND LANGS O.A. LUXOR...De Nederlandse zangeres Nona is pas 27 jaar jong, maar je kan nu al een...

Judas Priest

JUDAS PRIEST HERBEVESTIGD ALS HEADLINER GRASPOP... Judas Priest laat weten hun gehele Europese tournee naar 2022 te verplaatsen....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.