Judas Priest herbevestigd als headliner Graspop Metal Meeting, Hellfest en nieuwe datum voor concert in 013

fuck you van Judas Priest
Judas Priest herbevestigd als headliner Graspop Metal Meeting, Hellfest en nieuwe datum...
Door RobZ op 07 april 2021 - 11:49 Judas Priest laat weten hun gehele Europese tournee naar 2022 te verplaatsen. Ook hier gooit COVID-19 roet in het eten van de tourplannen. Gelukkig is het gelukt alle datums met een jaar te verschuiven.

Dit betekent dat de de legendarische grondleggers van de heavy metal hun 50e verjaardag op de 25e editie van Graspop Metal Meeting kunnen vieren. Judas Priest is headliner van Graspop Metal Meeting op zaterdag 18 juni 2022. Ook is de band opnieuw headliner van Hellfest in Frankrijk.

Judas Priest pakt uit met een speciale anniversary tour langs 's werelds grootste podia. Weinig heavymetalbands hebben de afgelopen decennia de hoogten kunnen bereiken die Judas Priest tijdens hun 50-jarige carrière keer op keer hebben gevierd. Ook na een halve eeuw blijft de band een absolute topper in het heavymetalgenre, dat ze zelf mee hebben gedefinieerd.

De verplaatsing van de Judas Priest tournee heeft vanzelfsprekend ook gevolgen voor de concerten in Rockhal (Luxemburg) en 013 Tilburg. Het concert in Rockhal wordt verplaatst van 23 juni 2021 naar 22 juni 2022. Het concert in 013 Tilburg gaat van 27 juli 2021 naar 26 juli 2022.Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Judas Priest in Rockhal
Tickets Judas Priest
wo 22 jun
Rockhal,
€ 63,60
Celine Dion

EXTRA CONCERT CÉLINE DION IN SPORTPALEIS ANTWERPENVanwege de grote vraag naar tickets voegt Céline Dion een concert toe aan...

Corona virus

VANAF 13 APRIL MEER DAN 200 VOORSTELLINGEN EN... Het moment waar liefhebbers van theater en concerten al zo lang naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.