Dimitri Vegas & Like Mike in december tweemaal in het Sportpaleis

dimitri vegas
Dimitri Vegas & Like Mike in december tweemaal in het Sportpaleis
Door RobZ op 29 maart 2021 - 11:14 Party alert! Sinds 2013 is het een terugkerende afspraak in de agenda van velen: de shows van Dimitri Vegas & Like Mike in het Sportpaleis. Ook dit jaar plannen de broers groot feest in het Sportpaleis. Op vrijdag 17 december en zaterdag 18 december is het zover. De productie is naar goede gewoonte in handen van Tomorrowland. Hun creatieve team verzorgt podium, decoratie en alle special effects. Het belooft zowel spectaculair als magisch te worden.

Dimitri Vegas: “We hebben ongelooflijk veel goesting om opnieuw op te treden. We hebben echt zin in een stevig feestje samen met onze fans. Iedereen is bij deze gewaarschuwd. Volgend jaar wordt sowieso bijzonder want in 2022 vieren we 15 jaar Dimitri Vegas & Like Mike. De shows in het Sportpaleis zijn de kick-off voor een jaar vol madness!”

17-12-2021 - Dimitri Vegas & Like Mike - Sportpaleis, Antwerpen (tickets)
18-12-2021 - Dimitri Vegas & Like Mike - Sportpaleis, Antwerpen (tickets)

Tickets gaan op vrijdag 2 april in de voorverkoop. Ze kosten tussen de 38,59 en 55,38 euro. Via deze link sla je je slag. Wil je een email als de voorverkoop begint? Dat kan je regelen met onze reminder-functie.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sef

SEF MET NIEUW ALBUM NAAR PARADISO VOOR...De Nederlandse popartiest / rapper Sef bracht in maart 2020 al zijn nieuwe...

013tilburgklein

BEARTOOTH MET 'THE BELOW TOUR' IN FEBRUARI NAAR 013... De Amerikaanse post-hardcore band Beartooth, onder leiding van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.