Girl in red mei volgend jaar naar TivoliVredenburg met 'Make it go quiet' tour

girl in red
Girl in red mei volgend jaar naar TivoliVredenburg met 'Make it go quiet' tour
Door RobZ op 19 maart 2021 - 11:35 Zelf schrijft Marie Ulven haar artiestennaam girl in red zonder hoofdletters, maar als je naar haar streamingcijfers kijkt, dan zijn een aantal hoofdletters wel op zijn plaats. Sinds ze in 2018 met haar doorbraaksingle ‘I Wanna Be Your Girlfriend’ in The New York Times’ Top 10 Tracks of the Year belandde, heeft de jonge Noorse artiest met haar indiepop anthems al meer dan een miljard streams weten te behalen. Girl in red wordt inmiddels ook gezien als een van de vooraanstaande queer iconen van generatie Z, maar weet ook zeker de interesse te wekken bij de oudere generaties.

Volgend jaar tourt girl in red met haar Make it go quiet tour door heel Europa en gelukkig wordt Nederland niet overgeslagen. Op 10 mei 2022 speelt girl in red in TivoliVredenburg in Utrecht. Tickets voor dit concert gaan op 1 april om 10:00 uur in de voorverkoop en kosten 22,35 euro. Via deze link koop je tickets voor girl in red in TivoliVredenburg. Wil je graag een email om je te herinneren aan de voorverkoop? Hier stel je een ticketreminder in.

Bestel tickets girl in red in TivoliVredenburg
Tickets girl in red
di 10 mei
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 22,78
Corona publiek news

DEMISSIONAIR KABINET GEEFT DUIDELIJKHEID OVER...Diverse media berichten dat er duidelijkheid is over het aangekondigde...

Patronaat news

PATRONAAT PRESENTEERT FOTOTENTOONSTELLING 'WALK THIS... Het Haarlemse poppodium Patronaat komt volgende week met een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.