Tim Knol eert zijn muzikale held Neil Young met optreden in P60

review: Tim Knol - 17/03 - TivoliVredenburg Tim Knol
Tim Knol eert zijn muzikale held Neil Young met optreden in P60
Door Cartman91 op 17 maart 2021 - 16:56 Singer-songwriter Tim Knol is inmiddels niet meer weg te denken uit de moderne Nederlandse popmuziek. Maar grote namen beginnen zelf ook klein, zo is hij altijd al geïnspireerd geweest door zijn held Neil Young.

Deze legendarische Amerikaanse muzikant zal Tim dan ook eren met een optreden in het Amstelveense P60 op 19 mei. Dit concert maakt deel uit van de eerste editie van het concept Muzikale Voetsporen, waar host Martin Kuiper (documentaire-avond Behind The Music en YouTube-kanaal FaceCulture) Tim ruim een uur lang zal interviewen over Neil Young en zijn passie voor Neil. Vervolgens gaat Tim een halfuur lang eigen werk en muziek van Neil Young spelen.

Het evenement is zowel te bezoeken als via de livestream te volgen. Tickets voor aanwezigheid in de zaal zijn al uitverkocht. Wel zijn er nog livestream kaarten te verkrijgen, deze kosten 7,50 euro per stuk.

Bestel tickets Tim Knol in P60
Tickets Tim Knol
wo 19 mei
P60, Amstelveen
€ 7,50
burgerweeshuis

TUINCONCERTEN BIJ BURGERWEESHUIS MET O.A. FROUKJE,...De tuin van het Burgerweeshuis in Deventer gaat deze zomer open voor een...

Dianne Reeves

JAZZ-ZANGERES DIANNE REEVES EXCLUSIEF NAAR KONINGIN... De Amerikaanse jazz-zangeres Dianne Reeves komt in de winter exclusief naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.