Jazz-zangeres Dianne Reeves exclusief naar Koningin Elisabethzaal te Antwerpen

Dianne Reeves
Jazz-zangeres Dianne Reeves exclusief naar Koningin Elisabethzaal te Antwerpen
Door Cartman91 op 17 maart 2021 - 15:42 De Amerikaanse jazz-zangeres Dianne Reeves komt in de winter exclusief naar het Koningin Elisabethzaal te Antwerpen voor een optreden. Dianne is al sinds de jaren 80 een van de toonaangevende jazz-zangeressen. Toentertijd tourde ze met onder meer Harry Belafonte en heeft ze samengewerkt met artiesten als Wynton Marsalis, Arif Mardin, het Chicago Symphony Ochestra en met Sir Simon Rattle van het Berliner Symphoniker.

Het concert in de Koningin Elisabethzaal zal op 22 november plaatsvinden. Tickets gaan vanaf 19 maart om 10 uur in de voorverkoop. Over de ticketprijzen is momenteel niets bekend.

Dianne Reeves stond in Nederland en België voor het laatst op de planken in 2019 in de Meervaart te Amsterdam en in 2011 tijdens Gent Jazz Festival.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tim Knol news

TIM KNOL EERT ZIJN MUZIKALE HELD NEIL YOUNG MET...Singer-songwriter Tim Knol is inmiddels niet meer weg te denken uit de...

u2bononewss.gif

VIERTAL OUDE CONCERTEN VAN U2 GRATIS TE ZIEN OP YOUTUBE Leuk nieuwtje voor U2 -fans; de Ierse band deelt maar liefst vier oude...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.