Di-rect geeft samen met Residentie Orkest livestream concert vanuit Afas Circustheater

review: Central Park 2019 Di-rect
Di-rect geeft samen met Residentie Orkest livestream concert vanuit Afas Circustheater
Door RobZ op 08 maart 2021 - 16:22 DI-RECT en Residentie Orkest Den Haag geven zaterdag 1 mei a.s. een gezamenlijk livestream concert vanuit het AFAS Circustheater in Scheveningen. De band en het orkest spelen behalve nummers van het nieuwe DI-RECT album Wild Hearts stukken uit het DI-RECT repertoire van de afgelopen tien jaar. Kaarten voor het livestream concert van Di-rect en het Residentie Orkest zijn te koop met het pay what you like-principe. Minimaal kost een ticket je 2 euro.

Het concert in het AFAS Circustheater is het zevende in de reeks livestreamconcerten die de band organiseert. Tot nu toe kochten al meer dan vijftigduizend mensen een kaartje voor de livestreamconcerten van DI-RECT in Den Haag. Afgelopen week speelde Di-rect nog vanuit het Omniversum in Den Haag. Als alles goed gaat is Di-rect op 18 september te zien op het Central Park festival in Utrecht. Verder hebben de Haagse rockers twee concerten in Ahoy in de planning staan.

“Spelen met een groot orkest is een droom die uitkomt. Dit stond al lange tijd op onze bucketlist en in het Residentie Orkest hebben we een partij gevonden met wie we deze droom kunnen verwezenlijken. Voor de arrangementen slaan we opnieuw de handen ineen met arrangeur Tom Trapp, met wie we in het verleden al eerder toffe dingen hebben gemaakt. Dit gaat heel spectaculair worden.”

In onze livestream agenda vind je deze en een hele hoop andere livestream-concerten die georganiseerd worden.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



fun loving criminals

FUN LOVIN' CRIMINALS VOLGEND JAAR NAAR PARADISO, DE...In april 2022 zal 'Scooby Snacks' weer te horen zijn in Paradiso, de Vooruit...

Lavinia Meijer (copyright Rijno Boon)

LAVINIA MEIJER IN APRIL, MEI EN JUNI LANGS 12... Nederlands bekendste harpiste Lavinia Meijer doet met haar DETOUR clubtour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.