Walk The Line in TivoliVredenburg gaat online met DJ St. Paul

Walk The Online news_groot
Walk The Line in TivoliVredenburg gaat online met DJ St. Paul
Door Cartman91 op 22 februari 2021 - 16:58 In tijden van corona kwam poppodium TivoliVredenburg te Utrecht met het concept Walk The Line. Bezoekers konden relatief goedkoop een kaartje hiervoor kopen, waarna een verrassing ze te wachten stond. Het concept is namelijk dat je langs verschillende zalen loopt (geheel volgens de coronamaatregelen die op dat moment gelden) en daar een surprise act kan aanschouwen.

In de huidige maatregelen, waar podia helemaal gesloten zijn is dit niet meer mogelijk. TivoliVredenburg heeft hier echter ook weer een oplossing voor: hetzelfde concept, maar dan via een livestream-verbinding!

Onder de naam Walk The Online neemt huis-DJ St. Paul de kijker mee langs de zalen Pandora, Ronda, Hertz en de Grote Zaal waar eveneens verrassingsoptredens te wachten staan. Een kaartje voor de livestream kost je 5 euro.

Walk The Online zal plaatsvinden op 26 februari.Corona publiek news

LINE-UPS BACK TO LIVE CONCERTEN IN ZIGGO DOME EN...Vandaag maken ID&T en MOJO de line-up van de Back To Live evenementen in...

Nieuwe Nor

BOEK IN DE MAAK OVER 50 JAAR (NIEUWE) NOR IN HEERLEN Poppodium Nieuwe Nor, voorheen simpelweg bekend als Nor, in Heerlen bestond...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.