Artiesten kunnen zich nog tot 1 maart inschrijven voor de Popronde 2021

Popronde news_groot
Artiesten kunnen zich nog tot 1 maart inschrijven voor de Popronde 2021
Door Cartman91 op 10 februari 2021 - 14:33 Artiesten of bands die een stapje hogerop willen, kunnen zich nog tot 1 maart inschrijven voor de Popronde. Dit is het grootste rondreizende muziekfestival in Nederland en de perfecte springplank voor onbekend talent, van metal tot hiphop, van singer-songwriters tot drum 'n bass en van rock tot blues. Alles is mogelijk!

De Popronde reist langs tientallen locaties, van Alkmaar tot Venlo en van Middelburg tot Leeuwarden. Zo is er voor lokaal talent altijd wel een Popronde evenement dicht in de buurt. Afgelopen jaar is de Popronde vanwege de corona-crisis een aantal keren doorgeschoven (wel werden er coronaproof concerten en livestreams georganiseerd), maar het festival is vast van plan in 2021 weer de normale cyclus in te gaan.

In het verleden hebben namen als Racoon, De Staat, Handsome Poets, Marike Jager, Dotan, Chef'Special, Go Back To The Zoo, John Coffey, Blaudzun, Mister & Mississippi, EUT, Rondé, Roosbeef, Kensington, Jeangu Macrooy, Lucky Fonz III en HAEVN al op de Popronde gespeeld en het ver geschopt met hun carrières.

Een grote commissie van Nederlandse muziekexperts kiest uit alle artiesten die zich inschrijven de acts voor Popronde 2021.

Ben je artiest of band die toe is aan de volgende stap, schrijf je in tot 1 maart via de website van de Popronde.Dynamo

UNLEASH THE ARCHERS MET SPECIAL GUESTS STRIKER EN...De Canadese band Unleash The Archers komt eind dit jaar met het in 2020...

queen

CONCERTEN QUEEN + ADAM LAMBERT IN ZIGGO DOME EN... Fans van Queen moeten nog langer wachten om de band op Nederlandse of...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.