Concerten Queen + Adam Lambert in Ziggo Dome en Sportpaleis met een jaar uitgesteld

Queen
Concerten Queen + Adam Lambert in Ziggo Dome en Sportpaleis met een jaar uitgesteld
Door Cartman91 op 10 februari 2021 - 13:04 Fans van Queen moeten nog langer wachten om de band op Nederlandse of Belgische bodem weer in actie te kunnen zien. Door de aanhoudende coronacrisis zijn de concerten naar juli 2022 uitgesteld. De tour (samen met Adam Lambert) zou oorspronkelijk in 2020 plaatsvinden, maar door de opkomst van het coronavirus en de bekende gevolgen werd alles afgelast en 2020 als een verloren jaar beschouwd. De tour werd toen verplaatst naar mei 2021, maar nu wordt deze wederom uitgesteld.

In juli 2022 zal de Europese tour plaatsvinden met twee shows in de Ziggo Dome en een concert in de Antwerpse Sportpaleis. In de agenda ziet het er als volgt uit:

1/7/2022 - Ziggo Dome, Amsterdam
2/7/2022 - Ziggo Dome, Amsterdam
15/7/2022 - Sportpaleis, Antwerpen

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data. Onduidelijk is of er nieuwe kaarten in de voorverkoop zullen gaan.

Queen werd in de jaren 70, 80 en 90 razend populair en zeer invloedrijk voor de rock en popmuziek met wereldhits als Bohemian Rhapsody, Under Pressure, I Want To Break Free, Radio Gaga, We Will Rock You, We Are The Champions, Somebody To Love, Don't Stop Me Now, Another One Bites The Dust en nog veel meer nummers. Na het overlijden van frontman Freddie Mercury in 1991 besloot bassist John Deacon uit de band te stappen. Volgens hem is er geen zanger die ooit aan Freddie Mercury zou kunnen tippen. Drummer Roger Taylor en de iconische gitarist Brian May maken nog altijd deel uit van de band. Na Mercury's overlijden waren er meerdere (tijdelijke) zangers, zoals Paul Rogers, George Michael (tijdens het memoriam concert ter ere van Freddie maakte George Micheal indruk door het nummer Somebody To Love te zingen, wat misschien nog wel een grotere hit werd dan het origineel met Freddie Mercury) en tegenwoordig met Adam Lambert.





Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Popronde news

ARTIESTEN KUNNEN ZICH NOG TOT 1 MAART INSCHRIJVEN...Artiesten of bands die een stapje hogerop willen, kunnen zich nog tot 1 maart...

Son Mieux

SON MIEUX VIERT NIEUW ALBUM 'THE MUSTARD SEED' MET... Son Mieux brengt op 14 mei een nieuw album uit getiteld 'The Mustard Seed pt....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.