Pianist Joep Beving geeft online concert vanuit 16e eeuwse kerk De Leeuwenbergh

Joep Beving
Pianist Joep Beving geeft online concert vanuit 16e eeuwse kerk De Leeuwenbergh
Door sjoertb op 21 januari 2021 - 13:55 De Nederlandse pianist Joep Beving mist het optreden en geeft daarom op 26 februari 2021 een online concert. Het toneel van zijn show is de 16e eeuwse kerk De Leeuwenbergh. Solo pianostukken van zijn trilogie komen aan bod en ook nieuwe werken die zijn bedacht tijdens de lockdown.

Joep Beving over het concert: “A year has passed since my last live performance. The idea of playing for an audience again is almost as unreal as the experience of this past year, but one I am very much looking forward to. I miss people. As much as I hope the new year will bring the opportunity of playing in front of a live audience, knowing there will be people listening on the other end of the line, will hopefully bring out the magic I so deeply miss.”

Tickets zijn verkrijgbaar volgens het "Pay-What-You-Can"-principe via deze website. Er zijn 3 verschillende uitzendtijden om rekening te houden met verschillende plekken op aarde. De show kun je tot 48 uur na de uitzending terugkijken.

Tijden:
Australia & Asia: 8pm AEDT
United Kingdom & Europe: 8pm CET / 7pm GMT
North & South America: 6pm PT / 9pm ET

Foto: Joep Beving op Eurosonic Noorderslag door Tineke Klamer




AmsterdamConcertgebouwnws

HET KONINKLIJK CONCERTGEBOUWORKEST GAAT DAGELIJKS...Vanaf morgen (zaterdag 23 januari) gaat het dan toch echt gebeuren: de...

Kandace Springs

PODIA LANTARENVENSTER, DE DOELEN EN BIRD... Drie Rotterdamse podia gaan een nieuwe samenwerking aan om jazztalent te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.