The Mavericks exclusief naar 013 met Spaanstalig album

the mavericks
The Mavericks exclusief naar 013 met Spaanstalig album
Door Cartman91 op 11 december 2020 - 16:39 De Amerikaanse band The Mavericks bestaat al 30 jaar, met dit gegeven dook de band de studio in en kwamen weer naar buiten met een volledig Spaanstalig album: En ​Español. Op dit album staat een mix van nieuwe nummers en oude latin klassiekers die door het viertal in een nieuw jasje zijn gestoken.

Met deze nieuwe plaat gaat de band op wereldtour. Hiermee doen ze exclusief ook 013 te Tilburg aan. Het concert zal plaatsvinden op 7 september 2021. Het opvallende aan het concert is dat 013 een staande concert organiseert, dus geen zitplekken. Dit is opvallend te noemen omdat in de huidige coronamaatregelen concerten verplicht enkel zitconcerten mogen zijn met maximaal 30 mensen in het publiek.

Tickets gaan vanaf morgen (12 december) om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je 54,40 euro. Uiteraard kan je ook een reminder instellen, dat doe je hier in een handomdraai!




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Supersister

SUPERSISTER DOET 'SUPERSISTER PROJEKT'-CLUBTOUR IN... Robert Jan Stips (ook bekend van de Nits) en drummer Marco Vrolijk...

Paradiso Amsterdam

PARADISO STELT HET GEBOUW 12 OF 24 UUR TER... Vanaf zondag 13 december overhandigt Paradiso de sleutel van het gebouw...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.