Zuiderparktheater kan weer 4 jaar door maar moet broekriem aanhalen

review: Dinand Woesthoff - 06/08 - Openluchttheater Amsterdamse Bos Dinand Woesthoff
Zuiderparktheater kan weer 4 jaar door maar moet broekriem aanhalen
Door sjoertb op 10 december 2020 - 12:19 Stichting Zuiderparktheater kan weer vier jaar voorruit. Vandaag kreeg de organisatie te horen dat Gemeente Den Haag de subsidieaanvraag heeft goedgekeurd.

Twee andere partijen waren in de race voor het budget, dat onderdeel is van het Kunstenplan. 5400 mensen ondertekenden een petitie om het bedrag, 60.000 euro, aan Stichting Zuiderparktheater toe te laten kennen om het voortbestaan veilig te stellen.

Het bedrag is fors lager dan de afgelopen vier jaar. Toch zijn het bestuur, team en vrijwilligers van het openluchttheater zijn opgelucht.

Door de procedure is er tijd verloren gegaan om het nieuwe seizoen te organiseren. Kjell Wagner, voorzitter, reageert: “Voor onze medewerkers en vrijwilligers is dit lang verwachte nieuws een enorme opsteker zo aan het einde van het jaar. We kunnen nu beginnen! En we beginnen direct, we laten er geen gras over groeien. [..] We willen iedereen danken die ons de afgelopen maanden met hart en ziel hebben gesteund en zich heeft ingezet om dit te bereiken."


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Overslept

THE OVERSLEPT KOMT MET EEN NIEUWE TOUR LANGS O.A.... The Overslept gaat opnieuw op tour met coronaproof concerten. De " Acoustic...

de likt

DE LIKT EN JERRY HORMONE TWEEMAAL TE ZIEN IN... Op 27 december 2020 is De Likt samen met de Rotterdamse Punklegende Jerry...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.