Meis komt met een nieuwe EP en releaseshows naar de Melkweg en Botanique

Meis
Meis komt met een nieuwe EP en releaseshows naar de Melkweg en Botanique
Door JenitaPostma op 16 november 2020 - 11:22 Zangeres Meis komt met het nieuws dat haar EP uitkomt op 29 januari, om dat te vieren kondigt ze twee releaseshows aan. Haar eerste show is op de dag van de nieuwe EP en zal plaatsvinden in de Melkweg in Amsterdam, de tweede show is op 3 februari en zal plaatsvinden in de Botanique te Brussel.

Meis is het soloproject van Aysha de Groot. De Amsterdamse maakt dreampop met een scherp randje over grote onderwerpen als eenzaamheid, knokken tegen pech en het uiterst gefrustreerd blijven hangen in een ontkenningsfase. Op haar debuut-EP ‘Een’ verkent Meis het thema 'isolement' en vindt ze een balans tussen akoestische instrumenten en elektronische synthesizers en samples. Haar muziek is geïnspireerd door artiesten als Big Thief, Clairo en St. Vincent.

Tickets voor het concert in de Melkweg kost je 11,50 euro en voor een kaartje in de Botanique ben je tussen de 7 en 10 euro kwijt. Kaartjes zijn via onderstaande links te verkrijgen. Voor beide concerten geldt dezelfde aanvangsttijd van 19:30 uur.

29-01-2021 - Meis - Melkweg, Amsterdam (tickets)
03-02-2021 - Meis - Botanique, Brussel (tickets)
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Meis in Melkweg
Tickets Meis
KIES TICKET
vr 29 jan
Meis
Melkweg, Amsterdam
€ 11,50
wo 03 feb
Meis
Botanique, Brussel
€ 7,00 - 10,00
NPO news1

NPO KRIJGT BUDGET OM DOOR CORONA AFGELASTE CONCERTEN...De NPO krijgt van de overheid een grote zak geld om concerten en...

Corona virus1

VNPF: EERDER TOEGANG TOT FESTIVAL OF CONCERT NA... De VNPF (Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals) ziet wel wat in een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.