Shows van Ghostemane verplaatst naar Q-Factory en La Madeleine in het najaar

Ghostemane
Shows van Ghostemane verplaatst naar Q-Factory en La Madeleine in het najaar
Door JenitaPostma op 12 november 2020 - 13:58 In het voorjaar zou Ghostemane onze kant op komen. Optredens in Amsterdam en in Brussel stonden in de planning. Door de coronamaatregelen werd dat helaas een moeilijk verhaal. Daarom worden de concerten verplaatst naar later in 2021. Ook de locaties worden aangepast.

De show in Ancienne Belgique op 6 februari 2021 wordt verplaatst naar podia La Madeleine op 16 november 2021. Het concert van 13 maart 2021 in Melkweg gaat naar 4 september 2021 in Q-factory.

De uit Florida afkomstige Ghostemane heeft al in verschillende bands gezeten en onder allerlei namen gerapt, maar sinds 2014 is hij vooral bekend als Ghostemane. Zijn muziek draait veelal om de thema's occultisme, depressie, nihilisme en de dood, iets wat in zijn ijzingwekkende video's uitvoerig aan het licht komt. Met zijn unieke mix van Hiphop, Industrial en Metal brak hij vooral door in de Soundcloud scene samen met artiesten als Scarlxrd, Bones en Suicideboys.

Nieuwe concertdata:
04-09-2021 - Ghostemane - Q-Factory, Amsterdam (tickets)
16-11-2021 - Ghostemane - La Madeleine, Brussel (tickets)


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Salvador Sobral

VERPLAATSTE TOURNEE SALVADOR SOBRAL BEKEND GEMAAKT...In maart zou jazzzanger Salvador Sobral , die groot succes kreeg door als...

Joep Beving

EXTRA SHOW JOEP BEVING IN DE DOELEN Het gaat goed met Joep Beving . Zijn concert in de Doelen in Rotterdam van 1...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.