Livestream Foo Fighters vanuit Hollywood te volgen in Benelux

Foo Fighters
Livestream Foo Fighters vanuit Hollywood te volgen in Benelux
Door Cartman91 op 11 november 2020 - 14:58 De Amerikaanse band Foo Fighters zal op 14 november een livestream-concert geven vanuit The Roxy Theatre in Los Angeles. Deze livestream is ook vanuit de Benelux te volgen.

Behalve een volledige live-set zal de band ook een rondleiding backstage en een unieke blik vanaf het podium geven. Het optreden begint om 2 uur 's nachts Nederlandse tijd. Tickets voor de livestream kan je kopen via de website van No Cap. Een kaartje kost je 15 dollar (ongeveer 12,75 euro).

Een deel van de opbrengst van het livestream-concert gaat naar Sweet Relief Musicians Fund, een fonds dat financiële ondersteuning biedt aan artiesten en medewerkers in de muziekindustrie die worden geraakt door de gevolgen van de coronacrisis.

Afgelopen week liet de band hun nieuwe single Shame Shame horen bij een optreden bij het populaire Amerikaanse tv-programma Saturday Night Live (SNL). Dit nummer zal op het nog te verschijnen album Medicine At Midnight uitgebracht worden. Dit album komt vanaf 5 februari in de winkels te liggen.


Lowlands sfeer1

TICKETMASTER WIL SPECIALE STATUS VOOR GEVACCINEERDE...In navolging van het nieuws over de effectiviteit van het coronavaccin Pfizer...

Tunng

TUNNG KOMT NAAR TIVOLIVREDENBURG IN SEPTEMBER De Britse band Tunng tourt in september door Europa, die op 27 september...

REACTIES

geen avatar
do 12 nov 2020 19:11

eatsleeprave.. En de rest in de toch al diepe zakken?

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.